MUA Poptastic Palette - a little make up obsessed

MUA Poptastic Palette

Danas vam donosim swatcheve i recenziju MUA Poptastic Palette, proizvoda koji imam još od kraja studenog, ali do ne davno nisam ni pipnula ovu paletu. No onda je došlo toplije vrijeme, s njim i inspiracija za nošenje boja (što ste mogle vidjeti i u postu o Sleek i-CANDY paleti).



Generalno sam jako zadovoljna MUA paletama jer za izuzetno malu cijenu (4 funte), dobivate 12 (uglavnom) dobro pigmentiranih sjenila. Kao i kod svakog branda, ima bolje i lošije pigmentiranih boja, ali sveukupno gledajući, ovo su dobra sjenila. Dugo me držala manija njihove Immaculate palete i u tom periodu nisam koristila valjda nijedno drugo sjenilo (ovdje možete vidjeti jedan od lookova).

Paleta, kao i sve MUA palete ne dolazi u prekvalitetnoj ambalaži, sa prozirnim poklopcem koji vam omogućava da odmah vidite o kojoj je paleti riječ. Ukupna gramaža je 9,6 grama, što bi značilo 0,8 grama po sjenilu. Uz sjenila dolazi i četverostruki spužvasti aplikator koji ne koristim.

Da ne duljim previše, sjenila su jako dobro pigmentirana, samo 1 nijansa (2. u gornjem redu) je mat, ostala sjenila imaju shimmer u sebi. Definitivno prevladavaju plave boje u paleti (njih čak 4 - od toga je jedna mat), a još su i 2 ljubičaste, 2 žute/zlatne, 2 teal nijanse i 2 roze. Sve u svemu, prava paleta za ljetne dane i noći.

Ostavljam vas uz slike :)








slikano na suncu




slikano u hladu




slikano na suncu



(sve swatchevi su napravljeni bez baze)

Kakva vi sjenila volite ljeti? Koji su vaši favoriti?







CONVERSATION

21 komentari:

  1. Ne usudjujem se koristiti ove boje ali volim vidjeti na nekome :) Ja jednostavno nisam hrabra a i nesto ne vjerujem da mi pristaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma pristaju, samo ih treba znati iznjeti i osjećati se dobro s njima. Ali ako se ne osjećaš dobro, onda te kužim, i sama sam dugo bila takva :)

      Izbriši
  2. Bas je zgodna paletica,prave ljetne boje!Ja vise volim istaknuti usne nekim kricavim ruzem,sama sam sebi cudna sa sarenim sjenilima,po tom sam pitanju klasicar...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja volim i jedno i drugo, odnosno kako kad, nekad naglasim usne, a nekad oči. Prije su uvijek bile usne, no promijenilo se to :)

      Izbriši
  3. Paleta je divna! Naročito ova tirkizno zelena mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlična!!!! Imam samo jednu njihovu paletu, dusk til dawn. Jako su me nazivcirali s onim trokiranjem stranice tako da nisam sebi nista narucila a ovu sam dobila na poklon :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj i mene su tad izludili. tad nisam sigurno ništa naručila, a mislim da ni nakon toga više ništa nisam uzimala od njih :/

      Izbriši
  5. Prave ljetne boje, nažalost, rijetko se odvažim koristiti te boje ali su divne, posebno tirkizna :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivne su boje. Stavljas me na muke :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Moje boje su sve neutralne, ama bas nijednu senku u boji nemam,ova paletica mi se jako dopada :)!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Boje su baš divne, pogotovo ove plave nijanse, samo sam i ja isto više tip za neke ružičaste ili neutralne :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja obožavam boje i imam dosta MUA paleta, ovu začudo nisam uzela, što ne znači da neću :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam njihove tri palete i baš sam prezadovoljna bojama i pigmentiranošću. Svakako ću kupovati još MUA proizvoda! :)

    OdgovoriIzbriši