Empties iliti što sam potrošila od kozmetike #2 - a little make up obsessed

Empties iliti što sam potrošila od kozmetike #2

Pošto vam se svidio moj prvi empties post, odlučila sam nastaviti ih pisati.

Tako sam ovaj put potrošila ili bacila:


  • Balea Clear Up Strips
  • Flormar maXXL maskara
  • Max Factor False Lashes maskara
  • Catrice Maximum Resist Volume maskara
  • Oh So Heavenly Creamy Caress body lotion
  • Borotalco Original Fresh dezodorans
  • Babylove Wundschutz krema
  • Subrina Rose Garden gel za tuširanje
  • Subrina Strawberry Sorbet gel za tuširanje
  • Rexona Aloe Vera dezodorans
  • Caudalie micelarna vodica
  • Balea losion za stopala sa 10% uree

Pa da napišem ponešto o svakom proizvodu...

Balea Clear Up Strips - flasteri za mitesere. Kupujem ili ove ili Skinlite flastere. Ni jedni ne izvuku SVE mitesere, ali situacija je bolja nego kad ih ne koristim. Ako imate preporuku za neke druge, vičite!

Flormar maXXL maskara - divna maskara, napisala sam recenziju, završila je u favoritima veljače, a ovdje možete vidjeti look za koji sam ju koristila. Sve iz recenzije i dalje stoji, kupit ću je kad potrošim zalihe maskara.

Max Factor False Lashes maskara - maskara koja je europska verzija Cover Girl Lash Blast maskare koja mi je bila omiljena maskara nakon što se prestala proizvoditi Lancome Fatale maskara. Sad više ne moram naručivati Cover Girl jer se ova maskara svako toliko nađe na nekoj akciji (1+1 ili slično), a iz Amerike se više dosta toga ne isplati naručivati otkad su digli poštarinu. I nju ste mogle vidjeti u nekoliko lookova: klik, klik, a svojedobno sam ju uvrstila u i mjesečne favorite.


Oh So Heavenly Creamy Caress body lotion - jako volim ovaj proizvod. Volim puderaste mirise, pa mi je ova mazalica bila super. Dosta je gusta, pa se treba potruditi da ju se razmaže (ok, potruditi je prejaka riječ, ali kužite me). Kupujem opet kad smanjim broj mazalica.

Borotalco Original Fresh dezodorans - divan dezić. Volim puderaste mirise, pa mi se naravno svidio. Drži mi relativno dobro (ja sam teška po pitanju dezića jer jako puno tekućine pijem), miris mi se sviđa, ne usmrdim se s njim i svakako kupujem opet.

Subrina Rose Garden gel za tuširanje - baba sam i volim miris ruža i šta mi možete :P no ovaj miris nije bio potpun pogodak za mene iako ne mogu reći da je bio loš - potrošila sam ga na tuširanje, a ne na pranje kistova/čarapa/šalova, dakle nije bio kao svojedobno njihov Cherry Blossom koji je na mojoj koži bio kriminalno loš. Sam gel me nije isušivao, no ima drugih mirisa koje bih još isprobala tako da ovaj neću više kupiti. Mana mu je što ih nema kod nas za kupiti.

Subrina Strawberry Sorbet - jedan od meni najdražih gelova za tuširanje IKAD. Divan miris jagoda (do tad nisam voljela voćne gelove za tuširanje), kremasta tekstura koja me ne isušuje. Novi je već u upotrebi i mislim da ću ga kupovati svaki put kad odem u Sloveniju.

Rexona Aloe Vera dezodorans - jedan od mojih all time favorita. Dobro drži, ne usmrdim se s njim i fin mi je miris. Kupujem ga godinama. Sad sam smanjila zalihe dezića, pa imam samo Vichy u roll on-u, kupila sam Neutro Roberts Powder Fresh i imam Uriage, no svakako ću opet kupiti i Rexonu.

Caudalie micelarna - pisala sam o njoj u ovom postu. Nije me oduševila i neću je opet kupovati.

Balea losion za stopala sa 10% uree - izvrstan. Fino njeguje kožu i kupit ću ga opet čim potrošim losion s 5% uree (da, da, odlučila sam smanjiti zalihe).

A sad dvije stvari koje sam zafitiljila s guštom u smeće:


Catrice Maximum Resist Volume maskara - očaj. Dobila sam ju uz neki časopis (mislim Gloria Glam) i nedavno ju otvorila i išla ju nanijeti na kompletni make up. Efekt je bio tako očajan da sam sve uništila i skinula ju isti tren. Drugu šansu nije dobila.

Babylove Wundschutz krema s cinkom - bacila sam ju jer mi se usmrdila. Kupila sam ju zbog pohvala da isušuje prištiće i rješava krastice, no nije mi se baš iskazala na tom području pa se povlačila po kupaonici dok nije završila u smeću. Neću više kupiti.

Što ste vi zadnje potrošile? Jeste li koristile koji od ovih proizvoda i kakvi su vaši dojmovi o njima?

CONVERSATION

27 komentari:

  1. A taman sam sutra htjela kupiti Caudalie micelarnu...i eto sad ovo...ne znam što da radim... :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ja bih ti rekla nemoj :D
      Ja stvarno jako volim Caudalie, ali ovaj proizvod je totalno bezveze. Ne skine mi ni šminku s očiju ni išta. Dobar je jedino umjesto tonika za lice, ali to mu nije prvotna svrha :/

      Izbriši
    2. Kupila sam na kraju Nuxe micelarnu, ali me još uvijek kopa ta Caudalie tako mislim da ću riskirati sa malim pakiranjem pa kako bude. :) Lierac micelarnu sam isto gledala i ovdje je 17 eura. Koliko je kod nas u Hrv?

      Izbriši
  2. I meni je grozna ta babylove kremica :/ kremu sam bacila ali sam sačuvala kutijicu jer je mala slatka i zelena :D
    Flormar maskara ide na listu,pa kupujem ako ju ulovim u ztcu :D
    S flasterima za mitesere se nisam baš pronašla :/ ne znam, bolji posao mi odrađuju sapuni na bazi aktivnog ugljena ili neki piling_/maska za dubinsko čišćenje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj meni se tako usmrdila ta krema da mi se gadilo kopat ju van i prati kutijicu iako mi je preslatka :D
      Flormar maskara stvarno ima moju preporuku, divna je :)
      A za čišćenje mitesera, ja ti to napadam svim raspoloživim sredstvima, pa koliko upali :D iako moram priznati da nisam još probala nijedan sapun na bazi aktivnog ugljena, moram proučiti tko sve od cura to nudi. Preporuke? :)

      Izbriši
    2. Lilith prirodna kozmetika, sapun na bazi aktivnog ugljena :D o-dli-čan!!!! :D izvlači sve gadove van. to je definitivno najučinkovitiji proizvod protiv mitesera kojeg sam do sad koristila! Toplo preporučam! a košta samo 30kn :D moj je pri kraju pa sad čekam da se Lilith opet vrati u pogon s narudžbama da narucim novi.

      Izbriši
  3. E trazim svuda ter flastere za mitiserer i nigde ih nema. Trazila sam u dm-u te baleine i nisam videla. A te druge gde kupujes? Za njoih ne znam. :ozda ih u Srbiji nema...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjerojatno je samo trenutna nestašica Baleinih :) ove Skinlite kupujem u Kozmu, tako da ne znam ima li ih igdje za kupiti kod vas :(

      Izbriši
  4. I ja koristim flastere za nos, najčešće Nivea ili Balea, a zadnji put probala neke iz Bipe - od svih mi je učnak isti kao i tebi: ne izvuče sve, al dobro je. Betmenka mi je dala recept za skidanje gadova želatinom, al još nisam probala jer mi je želatina bljak! ;) Nego, čiji su to Skinlite flasteri?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam nekad negdje na netu taj recept, no isto nisam baš neki fan želatine, pa sam isto to odgodila za neke bolje dane :D

      Izbriši
    2. aha a Skinlite flastere kupujem u Kozmu, mislim da je riječ o koreanskoj firmi, no nemoj me uzeti za riječ :)

      Izbriši
    3. Aha, tenks! Jednom sam prije par godina kupila u Kozmu neke flastere jer nije bilo Niveinih, ali definitivno sam požalila. Nemam pojma koja marka je bila u pitanju?! Skinuli su oni s nosa isto kao i ovi drugi, ali taj smrad nafte+plastike nisam mogla podnit. Ajme! :D

      Izbriši
    4. Meni svi oni pomalo smrduckaju, no taj Skinlite mi ne smrdi ništa više od Balee :)
      Možda su imali i još neke prije, stvarno ne znam :)

      Izbriši
  5. Rexona s aloe verom je favorit mog dragog, ne bi ju mijenjao za ništa a znoji se kao lud.

    Volim ovakve postove, odmah napravim selekciju nekih stvari :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. potpuno ga razumijem, izvrstan dezić :)

      i slažem se za postove, odmah otpišem neke stvari (ili dodam na listu :D)

      Izbriši
  6. Ni ja nigdje ne mogu da nadjem te Baleine flastere :/ trazim svaki put kad odem a ne vjerujem da trazim na pogresnoj polici jer pretrazim sve :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moguće da mijenjanju ambalažu, ja imam zalihe, ali baš ću sutra pogledati ima li ih kod nas u dm-u pa javim ;)

      Izbriši
  7. Svi volimo ovakve postove :)
    Od svega ovog koristila sam jedino Caudalie micelarnu i ni meni se ne sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni najlošiji Caudalie proizvod od svega što sam isprobala :)

      Izbriši
  8. Dobro da opet vidim ove loše recenzije za Caudalie micelarnu jer sam ju nedavno gledala :-D
    Od svega navedenog, imala sam Baleine flastere (potpuno beskorisni u mom slučaju ko i svi drugi flasteri), MF FLE maskaru (ok al draža mi je Masterpiece Max), Balea urela kema (dobra) i Babylove Wundshutz krema (spasila me par puta od raznih čudesa na koži tako da baš volim taj proizvod).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma Caudalie mi je bila baš očajna. Mislim, lijep osjećaj na koži, ali loš skidač šminke. Bila mi je ok jedino za ujtro očistit njome lice :/
      Masterpiece Max jako dugo nisam koristila, znam da mi je bila dobra, ali ne sjećam se efekta, trebala bih ju opet kupiti (kad potrošim zalihe naravno XD) pa da usporedim :)
      Ajde da je bar nekom taj Babylove pomogao, meni je baš bio beskoristan :/

      Izbriši
  9. Ja sam nedavno potrošila Oh So Heavenly (e sad, neznam koji je točno naziv) od lavande za tuširanje i mlijeko za tijelo poslije tuširanja. Obožavala sam ga koristiti jer prekrasno miriše i nakon korištenja koža je tako mekana. Miris se zadržava jako dugo!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i meni je to divna linija, no trenutno je došlo do zasićenja i stoji tamo na polici i čeka da me opet uhvati želja za tim mirisom :)

      Izbriši
  10. Odgovori
    1. joj ima još hrpa toga što moram potrošit prije nego si skinem zabranu šopingiranja :(

      Izbriši
  11. Ja obožavam ovakve postove!!! Drago mi je da si bila tako učinkovita! Nije da navijam za praznu ambalažu, ali ipak je gušt nešto od te silne kozmetike zgotoviti. Barem meni...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se u potpunosti :) i meni je gušt zgotoviti :) jedino nije kad je riječ o nekom LE proizvodu kojeg više nema, onda mu pokušavam odgoditi kraj što je duže moguće :)

      Izbriši