Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor - a little make up obsessed

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Kako mi je ovaj mjesec prošao u stalnoj žurbi i jurnjavi, morala sam biti ekonomična i srezati vrijeme koje trošim na pranje/njegu kose i u tom periodu sam dobro isprobala Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor jer bi mi korištenje moje omiljene maske oduzimalo previše vremena.

Kako sam stalno u nekoj jurnjavi, znači i da sam pod stresom što kod mene rezultira svrbežom tjemena, tako da zbog sastava šampona, odlučila sam ne testirati ga sada da ne bi donijela pogrešnu (prestrogu) ocjenu. No naravno, vrag mi nije dao mira, pa sam ipak oprala kosu jednom njime ♥
Ovo srce će zasad morati biti dovoljno kad je riječ o šamponu, pa bolje da se mi vratimo na Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor.

Ono što sve blogerice spominju kad pišu o ovom brandu je miris. I diiiivan je, ali stvarno divan. Miriše na neke dječje žvake i osjeti se u kupaonici i kad ga ne koristim. I ne samo to, miris ostaje na kosi do slijedećeg pranja.

Ovaj proizvod dio je linije za oštećenu kosu Miracle Moist koju osim ove kure čine još i šampon i regenerator.

U press materijalu sam pročitala podatak da je ovo najprodavaniji Aussie proizvod i rekla bih da je zasluženo da se tako dobro prodaje.

No nije samo miris važan kod preparata za njegu kose, pa treba reći i nešto više o ovoj kuri.

Riječ je o jedinstvenoj formuli s ekstraktom australske melem-metvice koja zaglađuje kutikule i njeguje kosu izvana i iznutra.

Prvo ću vam pokazati sastav koji uistinu nije bio obećavajuć:

no unatoč alkoholu na drugom mjestu, ovaj tretman ne isušuje kosu (čega me bilo strah).

Proizvod se koristi tako da se nanosi na opranu kosu i drži 1-3 minute. Osobno ga držim otprilike 3 minute.

Moja kosa nije oštećena, ali vrhovi su mi suhi i zbog korištenja pegle (i u zadnje vrijeme figara) se trudim uvijek držati kosu nahranjenom. Ovaj tretman se pokazao idealnim za to. Kosa mi je nahranjena, mekana, ne petlja se i divno miriše. Ako imate kosu sličnu mojoj ili ciljeve u njegi kose kao ja, onda ovaj proizvod definitivno ima moju preporuku.

Uz ovu liniju, postoji još 4 linija dostupnih na našem tržištu:

Šampon, balzam i tretman Aussie Colour Mate - kolekcija za obojenu i neukrotivu kosu koja treba dodatnu pažnju. Sadrži ekstrakt neodoljive australske divlje breskve.
Šampon i balzam Aussie Mega Instant - kolekcija za svakodnevno korištenje, s ekstraktima cvijeta misteriozne australske biljke Anigozanthos Flavidus, poznate i pod nazivom klokanova šapa.
Šampon i balzam Aussie Aussome Volume - kolekcija za slabu i tanku kosu s ekstraktom australskog hmelja.
Šampon, balzam i tretman Aussie Luscious Long - proizvodi za dugu kosu s ekstraktima planinskih biljaka koje rastu u dalekim australskim Modrim planinama.

Preporučena cijena za šampone je 49,90 kn (300 ml), balzame 49,90 kn (250 ml), a tretmane 59,90 kn. Isto tako Aussie Miracle Moist liniju možete naći u putnom pakiranju od 75 ml po cijeni od 19,90 kn po proizvodu, a možete ih kupiti u dm-ovima.

*PR uzorak ustupljen od P&G


CONVERSATION

23 komentari:

  1. Baš sam kupila mini pakiranje, kad ga se već toliko hvali. Vrag mi nije da mira, a i miris me zanima. :D Sad će tribat čekat da ga istestiran, nadan se da će bit dobar i meni. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadam se da ću ga i ja uspjeti isprobati jer čitam samo pohvale iako mi je malo preskup...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam uzela zasada samo šampon iz ove linije jer sam htjela vidjeti u čemu je tolika strka s njime i što će napraviti mojoj kosi (čitaj: kako će ju poboljšati) bez regeneratora i tretmana :) Planiram si uzeti i ovaj tretman, mislim da ti je sada sve jasno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam jednom oprala kosu šamponom i jako mi se svidio, drago mi je da je i na dulje staze tako :)

      Izbriši
  4. Ima li ih u Mulleru ili su u dm-u? Trebam uskoro u Hrvatsku pa da znam gdje da trazim, makar za pocetak mini pakovanje da isprobam...

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam baš danas kupila šampon i regenerator za volumen by Aussie :D!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja taman spremam recenziju za Aussome volume

    OdgovoriIzbriši
  7. Probala sam ovaj tretman, sviđa mi se jako. Čim potrošim zalihe, kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlično zvuči, sviđa mi se što miris ostaje i dugo nakon pranja :) Sinoć sam vidjela neku reklamu da imaju 25% popusta, ali samo onako usput pa ne znam gdje ni zašto, morat ću se sutra malo bolje raspitat :)

    OdgovoriIzbriši
  9. I ako odlično zvuči ja nešto nemam želju da probam njihove proizvode, ne znam ni sama što.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u moru toliko drugih šampona i tretmana, nije ni čudo :)

      Izbriši
  10. Ja vec godinama "uhodim" Aussie proizvode po stranim stranicama pa mi je vijest da su stigli u susjedne zemlje dala nadu da ce mozda doci i u BiH :))
    Voljela bih ih isprobati i imam feeling da bi mi 3 min miracle bio odlican :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kao što sam rekla, šampon mi ne odgovara, ali regenerator bi mogao jer se ipak ne stavlja na tjeme :) Možda probam :P

    OdgovoriIzbriši