New in #6 - a little make up obsessed

New in #6

I taaaaako.... Rekla sam da nema shoppinga više za mene...
No naravno, planovi su da bi se izjalovili. Nekako se tješim da je sve što sam kupila zapravo higijena (recimo) i da sam sve kupila uz popust.



I ja sam popustila pred svim dobrim recenzijama i kupila Bioderma Sebium serum, nadam se da će i meni biti dobar. Kupila sam ga u zadnji tren, taman da ga koristim 4 tjedna koliko je preporuka jer će do tada Sunce već biti prejako za kiseline.
Uz kupnju sam dobila mini pakiranje Bioderma micelarne (100 ml), Bioderma Sebium Pore Refiner (15 ml) koji sam htjela probati i još mi je ljubazna (i stručna) curka na njihovom dermo baru dala i teser Bioderma Photoderm SPOT SPF50+ kreme (5 ml).
Ovaj vikend imaju dermo bar u West Gate-u i popust od 20% pa sam to platila 79,96 kn.


Jučer je i Vichy u odabranim ljekarnama imao promociju i popust od 20%. Kako me uhvatio svrbež vlasišta, krenula sam po ovaj šampon. Nisu ga imali u ljekarni, a ja više nisam bila sigurna kako izgleda bočica (tj. nisam znala da na njoj piše Sans sulfate), pa sam, kad mi je ljubazna teta u ljekarni ponudila šampon za osjetljivo vlasište, bila razočarana kad sam vidjela da sadrži sulfate jer sam mislila da se šampon s linka krivo reklamira. Zato sam kupila Vichy Dercos šampon protiv prhuti za osjetljivo vlasište jer mi je teta u ljekarni rekla da jedino on nema sulfata.
Nemam problema s peruti, osim kad si od svrbeža razderem tjeme, no nisam sad došla do te faze. Nadam se da će mi pomoći umiriti vlasište.
Kako sam tražila testere za zeleni Apivita serum, a nisu ih imali, teta mi je samoinicijativno dala 3 testera aqua vita kreme za lice koju ću isprobati jer ću morati nekako poraditi na hidrataciji sad kad koristim Bioderma Sebium serum.
Puna cijena šampona je 97,89 kn, a ja sam ga s popustom platila 78,31 kn.


Bila sam i u Douglasu i kupila ANNY lak u nijansi 393 rock the hill. I Iris i Douglas ju jučer imali popust na dio asortimana, a to je obuhvaćalo i ANNY lakove, pa me lak izašao samo 57,52 kn. I tamo sam dobila tester, istina, starijeg parfema, Armani Code-a, no cijeni se pažnja i rijetko se događaju dani kad na svakom mjestu na kojem nešto kupim, dobim tester i savršenu uslugu, pa se to mora posebno naglasiti.


Tek sam na slici skužila da bočica ima feler i nepravilno dno.

Jedini proizvod kojeg sam kupila po punoj cijeni jučer je Himalaya sapun od badema. Dobili su Himalaya proizvode i u Mulleru i čini mi se da imaju veći asortiman tamo nego u Bipi (konkretno, sapune nisam vidjela u Bipi, no to ne znači da mi možda nisu promakli). Cijene su iste.
Cijena ovog sapuna u Mulleru je 7,50 kn, a planiram ga koristiti za lice.


Uz to sam u Mulleru kupila i refilove Aveo sapuna za ruke (klasično Avocado&Shea Butter i novi, Lemon&Buttermilch za probu), no to nisam slikala. Trenutno su na akciji, pa pola litre košta (mislim) 4,90 kn.

Uz to, ovaj tjedan su mi došli i neki PR uzorci:

Došli su mi La Roche Posay Effaclar Duo krema i Effaclar gel za umivanje, te sa Diva shopa Gabrini rumenilo.



Kad mi dođu još neke sitnice koje sam naručila, objavljujem još jedan new in post, a sad ide zmija na novčanik i nema više kupovanja za mene :)

Jeste li vi što kupovale ovih dana ili koristile neki od ovih proizvoda?



CONVERSATION

19 komentari:

  1. LRP smo i mi dobile, upravo sam isprobala pjenu i effaaclar K. Kupila sam jučer serum u Lushu i top coat essence i to je to. ne smijem prismrditi dućanima više :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidjeh da ste Mara i ti bile na Gorilla tretmanu. odnosno ti :)
      koji serum si uzela?
      ni ja više ne smijem prismrditi dućanima. najbolje bi bilo da i kartice prerežem. kao sve sitnice, a nakupi se :/

      Izbriši
  2. Ha, eto i ti si se ponovila! :) Jedva cekam recenziju Bioderma Sebium Pore Refiner, jer ako cini sto obecava, onda moram imati tu kremicu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. morala sam malo :)
      iako bi bilo bolje da prestanem, zatrpavam se svime :/
      bit će recenzija POre Refinera nakon nekog vremena, treba ju prvo dobro testirati :)

      Izbriši
  3. Super kupovina! Anny lakic je prelep! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. E i ja jedva cekam recenziju pore refiner-a :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će svakako, no neću gaodmah početi koristiti jer neću znati što djeluje, serum ili pore refiner :)

      Izbriši
  5. imam testere od bioderme i lrp tako da sam ih probala a neće mi trebat full size. meni je zmija odavno na novčaniku

    OdgovoriIzbriši
  6. Jako dobar šoping, mislim da nisi potrošila ni kunu uzalud.
    Ja stalno nešto šopingiram, zadnje je bio jučer neki labelo od Dermalogice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja bih tvoje novosti voljela gledati na blogu redovito :)
      i ja mislim da sam dobar shopping obavila, jedino je lak "nepotreban", ostalo sve su korisne stvari. ili se samo tješim :)

      Izbriši
  7. Dobar shopping :) I ja uvijek kažem "novčanik pod ključ", ali nešto uvijek bude jače od mene :) Čekam recenziju Bioderma Sebium Pore Refiner, čini se odličan, a vidjeti ćemo kakav će ti se pokazati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i mene zanima, no neću ga odmah početi koristiti jer neću moći odlučiti što mi je pomoglo, serum ili on :)

      Izbriši
  8. Divne si stvari kupila, a bas si dobro prosla sa Biodermom, skroz je povoljna cena!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jedno vrijeme je bila akcija serum + sebium krema gratis što je možda bila još bolja kupnja, no nije ni ovo loše jer sam dobila 20% + još poklončići :)

      Izbriši
  9. Super si prosla sa Biodermom, i ja bih definitivno kupila da sam imala priliku :) meni je zao sto nisam ulovila onaj gratis cini mi se prosli mjesec ali eto..nemam toga u BiH pa kad naletim do Osijeka, ako nesto i bude - kupim :)

    La roche posay gel i duo kremu sam u dva navrata kupila a zadnji put Bioderminu micelarnu. Vec razmisljam sta iduci put da kupim, da iskoristim priliku :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Dobro si se ponovila. Sa zadovoljstvom ću čitati tvoje buduće recenzije.

    OdgovoriIzbriši
  11. Vidim da imamo iste metode tješenja i uvjeravanja kako je sve na sniženju pa je zapravo dobar deal i još štedim dok kupujem :-D
    Veselim se recenziji šampona ;-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ooo da, najbolje metode tješenja :D
      već i sutra imam u planu takvo tješenje :D

      na prvu je šampon jako dobar, nakon 1 pranja mi je smirio svrbež, no pričekat ću još neko vrijeme dok ne napišem recenziju :)

      Izbriši