Favoriti veljače 2013. - a little make up obsessed

Favoriti veljače 2013.

Nisam radila favorite za siječanj jer nisam imala baš nešto novih proizvoda za ubaciti, tako da su ovo zapravo favoriti siječanj/veljača.


Kako mi je zimi koža tijela izuzetno suha, moram ju stalno hidratizirati. Već 2 godine moj favorit je Uriage Xemose emolijentna krema. Ova krema je spasila moju kožu nakon upotrebe kortikosteroida i raznih stresova i kupovat ću je dok god će ju proizvoditi.

Drugi zimski proizvod za mazanje koji jako volim je The Body Shop Shea Body Butter. Za razliku od Uriage kreme, on ima miris, istina blagi, pa ga upotrebljavam kad sam željna malo mirisa (najčešće pred spavanje).

Na listi se našao i Nivea Sunny Melon gel za tuširanje. Sadrži uljna zrnca, pa fino njeguje, a mirisom sam dozivala proljeće.

Proizvod koji sam počela koristiti još u siječnju je Garnier Pure Active Fruit Energy Energizing Scrub Gel. Na prvu sam ostala razočarana kad sam vidjela da ima sitna zrnca, no svakim korištenjem mi se sve više sviđa. Imam napola napisanu recenziju, pa ću je valjda dovršiti idući tjedan.

ZARA Sweet Evening Collection je moj prvi ZARA parfem, no sasvim sigurno ne i posljednji. Trajan na koži, a cijena samo 59,90 kn. Otkad ga imam, skoro stalno njega koristim.

Holika Holika Petit Clearing BB krema je moja prva BB krema (gdje mi je bia pamet i zašto sam tako dugo čekala ne znam) i iako ju koristim kratko, zaslužila je ući na listu mojih favorita. Dobro prekriva, trajna je i čini mi se da mi stvarno čisti lice. Istina, tu ima i pomoć najnovijeg Vichy proizvoda koji me također oduševio iako ga koristim tek tjedan dana.

Vichy Hyaluspot je njega za ciljano i brzo uklanjanje nepravilnosti i stvarno djeluje. I to puno brže od sličnih takvih proizvoda koje sam do sada koristila. Recenzija isto slijedi jako brzo jer to je proizvod koji i treba brzo djelovati.

Na listi se našao još jedan peeling za lice - Clinique 7 day scrub cream. Dobila sam ga na Clinique eventu i oduševila se. Iako je kremaste strukture i sitnih zrnaca, izvrsno pilingira.

Prije nego se prebacim na šminku, mjesto u favoritima je našao i Labello Lip Butter Raspberry Rose. O njemu sam već pisala ovdje, pa da se ne ponavljam.

A sad šminka... Flormar maXXL extreme lengthening maskara koja me oborila s nogu. Daje super efekt, koji možete pogledati na ovom linku.

Estee Lauder Double Wear Stay In Place Flawless Concealer + Pure Color Gloss
sam isto recenzirala, a recenziju možete pročitati ovdje. Trebalo mi je dobro prekrivanje ovaj mjesec i ovaj korektor mi je pomogao u tome.

I zadnji, ali ne i posljednji proizvod je Too Faced Papa Don't Peach rumenilo. Ovo rumenilo već dugo imam, a u zadnje vrijeme je bilo zanemareno. No opet sam ga otkrila i puno ga koristila u veljači jer mi je davao baš zdrav izgled svih onih tmurnih dana koji su sada već iza nas.

Imate li vi kakve nove favorite? I koji su vaši stalni favoriti (poput moje Uriage kreme)?

Vaša Nives

CONVERSATION

8 komentari:

  1. Jedva čekam recenziju tog novog čuda od Vichy-a :)

    Moji favoriti sekonstantnomijenjaju i nikako ih ne mogu skupiti na jedno mjesto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo malo čudo od Vichy-ja je za mene stvarno čudo ♥
      hvalim ga na sva zvona, ali nakon nekoliko mjeseci problema s facom, da mi neki proizvod to tako lijepo sve sredi mi je nevjerojatno, no eto, djeluje :D

      Izbriši
  2. I ja jedva cekam da vidim sta je to vichyjevo :D moram kupit :)) Napisi sta sve sadrzi i cijenu i tak to :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlični favoriti! I ja imam Papa don't peach rumenilo i jednako sam oduševljena njime. Dakle, tu se slažemo 100%, ali bojim se da će moje uskoro osvanuti u potrošenim proizvodima.

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  4. Poludecu bez tih putera za usne! -.- Inace jedva cekam recenziju Vichy magije ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čekam recenziju Vichyjevog čuda :) Moj stalni favorit je Cattierov shea maslac (nerafinirani) - zimi mi je fantastičan za dehidriranu kožu, jedini koji mi je nakon dugo vremena pomogao da mi se lice ne ljušti kada puše bura :) Idem pogledati ovu Uriage kremu, zvuči kao nešto što bi itekako meni trebalo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sjajni favoriti!
    Taj Nivea gel je odličan!

    OdgovoriIzbriši