New in #2 - a little make up obsessed

New in #2

Da sumiram prošli tjedan i pokažem vam novosti u kolekciji.

Kao što možete na slici vidjeti, ovo je bio tjedan preparative (i kupovanja uglavnom higijenskih potrepština), no tu su se našla i dva dekorativna predmeta - Kryolan ruž LCP650 (poklon s ItGirl@Kryolan Red Alert eventa, o čemu ste mogle čitati ovdje, te Deborah Euphoric Shine sjajilo u nijansi 07.


Uz ta dva predmeta, kupila sam i:

Garnier Movida preljev - koristim ga već skoro pola godine i trenutno je na akciji u Mulleru, pa košta 24,90 kn.

Duchesse blazinice - moje najdraže blazinice su inače ebelin, no ove su trenutno na akciji, pa 120 komada doijete za 4,90 kn, dok 140 dm-ovih košta oko 12 kn. Nisu mi toliko bolje one iz dm-a.

Dove Winter Care gel za tuširanje - predivan miris, limitirana edicija i zato sam ga morala kupit ♥

Nivea sunny&melon oil
- ne, uopće nisam opsjednuta (i) gelovima za tuširanje :) Na akciji u Mulleru po 11,90, a miris koji zaziva ljeto. Morao je biti moj :)

Melvita Rose shower - gel koji me zaintrigirao još na Melvita eventu u studenom, no nisam ga tada kupila. Melvita ga je poslala i za moje darivanje i to mi je bio znak da ga definitivno trebam kupiti. Nažalost nisam sačuvala račun, pa ne znam napisati u kunu točnu cijenu, no 84 ili 87 kn. Dosta, ali uistinu je predivan, bit će i recenzija.

Odol Med 3 Samtweiss polar-frisch - vodica za ispiranje usta. Inače koristim Listerine, no ova je u Mulleru bila na akciji za 22,90 kn za 500 ml, pa rek'o da probam, Listerine mi je ionako pri kraju.

Perl Weiss Kaffee&Tee Zahnweiss - super kaladont koji uistinu otklanja naslage kave i čaja

Merz Special maska s bijelom glinom i cinkom - o njoj sam već davno pisala hvalospjeve ovdje, pa da ne duljim. Trenutno isto u Mulleru na akciji - 4,90 kn.

Totes Meer Premium-maske Peeling - prvi put sam ju kupila, za probu, sadrži čestice marelice, jezerski pijesak i minerale iz Mrtvog mora te još svašta nešto, no o tome u recenziji nakon što probam. Cijena: 7,90 kn/2x5 ml.

Schaebens Erdbeer maske
- čitala sam hvalospjeve o ovoj maski, a početkom tjedna je bila isto na akciji u Mulleru (4,90 kn mislim), pa sam ju odlučila isprobati na vlastitoj koži.

Schaebens Augen & Lippen maske - isto bila na akciji, inače koristim Merz Special masku za okoloočno područje i uvijek doma imam zalihe, no odlučila sam probati ovu.

Vichy Liftactiv Serum 10 Yeux&Cils - proizvod koji bi trebao pružiti trenutni lifting okoloočnog područja i ojačati trepavice. Vidjet ćemo radi li to što obećavaju. Cijena je 235 kn za 15 ml proizvoda (*PR uzorak).

To je to, uglavnom sam kupovala na akcijama i stvari koje mi trebaju (ok, izuzev 3 gela za tuširanje), idući tjedan kupujem neke stvari koje mi NE trebaju, ali me vesele :)

Jeste li vi što kupovale ovih dana? Imate neka nova otkrića, preporuke? Koristite li i vi koji od ovih proizvoda?

Vaša Nives

CONVERSATION

17 komentari:

  1. Hoces li recenzirati Vichy Liftactiv Serum 10 Yeux&Cils? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super shopping! Čekamo recenzije ;)

    Pozdrav!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja trebam dici dupe i posjetit makar dm da kupim sebi nesto novo, makar da razvedrim ovu zimu :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan šoping! Mene zanima što je to Garnier preljev?
    Ja sam također šopingirala, malo dior sjenila, shiseido bb kremu i jedan parfem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ti si fine stvari kupovala, jedva čekam recenzije svega :)
      Garnier prljev je super stvarčica, pošto sam našla par sijedih (krivim svog dragog za njih, naravno :D), frizerka mi je preporučila preljev, pa sam probala prvo kućnu uporabu jer mi se ne da davati novce za nešto što mogu sama odraditi :)
      uglavnom, lijepo prekriva te moje sijede, daje kosi prekrasan sjaj, boja je kao moja prirodna, pa ne mogu reći koliku razliku je u boji moguće postići, ne ispire se prebrzo, nanosim ga svakih mjesec i pol do 2 mjeseca (češće svaka dva). Ja zadovoljna :)

      Izbriši
    2. Uuuu, to ću si kupiti onda ovih dana, i moje sijede su tvrdokorne a neda mi se stalno bojati.
      Hvala ti puno!

      Izbriši
    3. nadam se da će ti biti dobra, ja ih nemam puno, ali su tvrdokorne i tvrdoglave i prekrije ih stvarno koliko kažu da prekriva :)

      Izbriši
    4. Imam pitanje. I ja sam nedavno stavila tu nijensu preljeva na kosu i imam crveni odsjaj. Jel imate i vi? Htjela bih ljepu kestenjasto smedu kosu, ali mi se cini da je ovo pretamna nijansa?

      Izbriši
    5. I jel imate mozda neku slikicu vase kose?:)

      Izbriši
    6. Super mi odobrite komentar, a ne odgovorite:)

      Izbriši
  5. Koliko maski za lice :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Super shopping, uvijek mi je drago vidjeti što su cure kupile jer me time samo mamite :) Ja obožavam kupke za tijelo - ova mi je favorit :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Draga Anonimna, ne stignem sve odraditi jer blog nije moj posao, nego hobi ;)
    Kod mene nema crvenog odsjaja, a boja je identična mojoj prirodnoj tako da meni odgovara.
    Objavit ću sutra ili prekosutra jedan drugi post o kosi i tamo će biti slika, pa pratite :)

    OdgovoriIzbriši