Beauty Blog Day 2013. - a little make up obsessed

Beauty Blog Day 2013.

Jučer smo zahvaljujući Ani i Mireli s Ogledala mi beauty blogerice konačno imale svoj dan. Ogledalo je ograniziralo prvi hrvaski Beauty Blog Day koji će, nadam se, postati tradicija.


Što reći, organizacija je bila izvrsna, od akreditacija, predivnog izložbenog prostora Volva, odnosno tvrtke Moto-Ris, predavanja, sponzora, hrane.


Uz to što smo se družile, imale smo i nekoliko predavanja i prezentacija.

Prvo predavanje, Google Analytics, kako čitati statistiku? nam je održao Damir Podhorski, Escape studio.
Uz to što smo ponovile stvari koje smo već znale, saznale smo i neke koje mnoge od nas nismo znale.


Nakon toga smo imale Batiste: Try It Dry Show gdje nam je Enisa iz Batiste-a pokazala na curama kako pravilno koristiti Batiste šampone za suho pranje kose.
Batiste inače ima 11 različitih suhih šampona, a kod nas su na tržište nedavno uz dva starosjedioca, uveli i dva nova šampona.


Nakon pauzice smo imale prezentaciju Somatoline Cosmetics gdje smo saznale razliku između celulita i naslaga masnog tkiva i još jedan podsjetnik da su muškarci privilegirani :)


Isto tako smo saznale da većinu žena ipak više muče masne naslage nego celulit i da je njihov najprodavaniji proizvod Intenzivni noćni tretman za vitkije tijelo (koji je namijenjen osobama s velikim masnim naslagama).

Poslije toga smo imale još jedno zanimljivo predavanje koje nam je održala Mia Biberović iz Ping Pong dvosmjernih komunikacija - o Facebooku, njegovim pravilima (za koja smo saznale da ih je većina nas nesvjesno kršila) i o tome kako "pametnije" koristiti Facebook te se približiti svojim fanovima.
Nažalost, nijedna slika s Miom mi nije uspjela.

Nakon toga je uslijedilo i zadnje predavanje - Vichy: Idealna koža više nije san. Slušale smo ukratko o povijesti Vichy-ja i njegovu razvoju kroz povijest, a isto tako smo i čule i o novosti koja nas je dočekala u vrećici s poklonima. Novost je Vichy Hyaluspot, njega za ciljano i brzo uklanjanje nepravilnosti koja smanjuje mogućnost od nastanka ožiljaka te pročišćava i štiti kožu. Kako je ovo tretman koji treba djelovati instantno (a mogu vam reći i da djeluje! ♥), uskoro vas očekuje recenzija.


Nakon toga je uslijedio ručak, neformalno druženje te proglašenje najbolje blogerice u 2012. Glas smo imale upravo mi, blogerice, a za blogericu godine je odabrana Vesna, BeautyAddict, kojoj i ovim putem čestitam!

Meni je drago jer sam vidjela neke blogerice koje znam otprije, upoznala neke nove i provela dan u super društvu. Uz poseban pozdrav Blaženki, Ivani i Martini :)

Još jednom hvala Ani, Mireli i Ogledalu na organizaciji ovog dvnog dana, sigurna sam da sam u pravu kad kažem da smo sve uživale i da se radujemo idućem Beauty Blog Day-u.
Isto tako hvala na podršci nama i Ogledalu pri organizaciji Beauty Blog Daya i beauty partnerima Batiste, Vichy, Somatoline Cosmetic, RoC, NovExpert, Kozmo, Lierac, Phyto, Chilly, Borotalco i Diesel.

Hvala i Moto-Risu i Volvu, Escape Studiju, Press Clippingu i Sortis komunkacijama te medijskim pokroviteljima Femina.hr i She.hr.

Bilo nam je divno i nadamo se da će Beauty Blog Day postati tradicija.

Više slika možete pogledati u Facebook albumu na linku.

Vaša Nives


CONVERSATION

13 komentari:

  1. Prelijepo vam je bilo, baš mi je žao daja nisam mogla doći...
    nadam se uskoro novom druženju i tada se vidimo:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš mi je bilo žao kad je Ivana rekla da neeš doći, no nadam se da će biti uskoro neko druženje pa da se vidimo :)

      Izbriši
  2. Daj Boze da i kod nas bude nesto ovako! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mi imamo sreću pa imamo spospobne entuzijastice koje su pokrenule Ogledalo i onda i ovo. Nadam se da će se i kod vas naći takvih :)

      Izbriši
  3. Blago se vama pa tako nešto imate :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja što od urođenog srama što nedostatka vremena nisam stigla sve upoznati. Ali bilo je stvarno lijepo i stvarno je super bila organizacija. Nemam niti jednu zamjerku. I već isprobavam Kozmo masku za lice a poslije i Vichy jer mi je izbilo par gadova.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bilo nas je puno, pa je i teško sve upoznati :)
      Vichy super funkcionira na meni, ja happy :D

      Izbriši
  5. Baš mi je bilo drago da smo se podružile draga...bilo je baš super i ponovilo se opet ;).

    lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelijepo opisano, kao da sam bila s vama :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pročitala san već dosta postova na ovu temu i svaki me je oduševio... Naprijed cure!

    OdgovoriIzbriši
  8. Drago mi je što smo se upoznale. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni također, nadam se da će biti još susreta i da si se uspjela ugrijati :)

      Izbriši