EOTD: MUA Immaculate opsesija traje i dalje - a little make up obsessed

EOTD: MUA Immaculate opsesija traje i dalje

Otkad sam kupila Immaculate paletu, to mi je jedan od omiljenih kozmetičkih proizvoda, s ove 24 boje se može napraviti puno kombinacija.

U zadnje vrijeme jako rijetko koristim tuš, pa tako nisam ni u ovoj kombinaciji ga koristila.

O looku se nema što puno reći, Maybelline FitMe! korektor, MUA Immaculate palette i Max Factor False Lashes maskara.





Pitala sam na Facebooku, no da vas i ovdje pitam: koristite li vi tuševe na svakodnevnoj bazi?

Vaša Nives

CONVERSATION

17 komentari:

  1. ne, ne svaki dan. kod mene, više od svega ostalog, upotreba tuša ovisi o vremenskim prilikama. ako je hladno, forget about it, plačem kad god izađem van i uopće mi se ne da po ulici hodati s maramicom u jednoj i ogledalom u drugoj ruci... s druge strane, kad je ljeto, znojim se kao prase pa onda opet nemam živaca za stalno provjeravati gdje mi je lice. ali kad su temp normalne, onda mi je gušt nakeljiti full face odmah ujutro. eto...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam razmišljala da li da uzmem tu paletu ili ne pa sam je vidjela uživo kod drugarice i shvatila da ne bi iskoristila ni 2 % ponuđenog tako da se držim zemljanih tonova, najbolje mi pristaju :D inače, super mi je ovaj make up, koje kistove i četke ti inače koristiš ? Jesi uspjela ugrabiti šta od MUA sad na 50k sniženju :) ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam prije samo zemljane tonove koristila, no kako sad koristim boje, ova paleta mi je super :)
      slaba sam po pitanju kistova za oči, tu mi je u planu kao iduća (veća) investicija - ovo je rađeno s ecotools i essence kistovima. essence kist za smokey mi je izvrstan za blendanje, moje preporuke :)

      na 50k nisam ništa ugrabila jer nisam imala živaca klikati, a dok sam ih kupila, palete koje sam htjela su bile oos i nisu ih više restockali tako da sam odustala i samo se prijateljici ugurala za F2 stippling brush, pa sad čekam :)

      Izbriši
    2. Mene nijedan kist nije zapao :( imam tu Essence, odlična je, ja planiram uzeti Real Techniques ali kad dođe na red, nikad dovoljno para za ispunjavanje želja. I da, ne koristim tuš svakodnevno, samo u posebnim prilikama i to ga gotovo uvijek stavljam na naglašeni smokey obzirom da imam jako spuštene kapke, al' jaaaako i onda je stavljanje tuša problem -_-

      Izbriši
    3. da, i meni su RT kistovi na wishlisti, ali baš to, nikad dovoljno para za ispunjavanje svih želja, pa samo stoje na listi jer je uvijek nešto važnije :)
      da, sa spuštenim kapcima je problem uvijek, no što bi bio pravi, naglašeni smokey bez tuša? :)

      Izbriši
    4. Meni ti je pravi naglašeni smokey sa jako izvučenom linijom tuša i naglašeno na rubovima oka, onaj standardni sa zmazanjem olovke mi nije nešto, morala sam ja to modifikovati :D i patim što ne mogu tuš često nositi, ako ikad budem imala idem operisati kapke :P :D

      Izbriši
  3. Ja sam bila dugo opsjednuta tuševima, svi su postali lookove obavezno sa njima, onda me popustilo, pa sam se koncentrirala na lookove bez pa su svi govorili da bi bilo bolje da je i linija tušem, a ja baš namjerno nisam htjela :D Krasan look, btw :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tvoje oke su tako izražajne da možeš sve iznositi :)
      i hvala :)

      Izbriši
  4. da, koristim tuš na svakodnevnoj bazi.
    ako nemam vremena ili mi se neda raditi look sa sjenilom, obavezno stavim makar tuš i maskaru

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja čekam da mi stigne Immaculate :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Lovely. Lijepe smeđe okice i touch plavog. Ja često stavim samo tuš i to mi je kao look neki. Al mislim da živim u zabludi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zašto bi živjela u zabludi? :)
      svatko nosi što i kako njemu odgovara ;)

      Izbriši
  7. MUA ima odlične palete, meni bi trebale stići ovih dana :D i sviđa mi se look i tvoje trepavice :D ne, ne koristim svakodnevno tuš, prije jesam, ali više ne jer mi je pomalo dosadio :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ti si onda jedna od onih koja je imala živaca na 50%, ja sam to na kraju preskočila :)
      hvala :)

      Izbriši
  8. Sminka je prelepa,ni ne treba tus,ja ga u poslednje vreme stavljam samog bez senki ,bude mi nekako previse :)

    http://taanjicabb.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši