Bioderma Sensibio H2O micelarna otopina - a little make up obsessed

Bioderma Sensibio H2O micelarna otopina

Kao što sam spomenula u ovom postu, jedan od najdražih proizvoda i meni najdražih otkrića u 2012. godini je Bioderma Sensibio micelarna otopina.

Isprobala sam ih dosta - Vichy, Lierac, Caudalie, Bourjois, no ova je moj favorit.
Uz Vichyjevu koja mi je jednako dobra, no ono što ovu micelarnu čini mojim najdražim izborom je cijena (500 ml cca. 100 kn - još ako u blizini imate dm s apotekarskim odjelom, pa iskoristite bodove, možete je imati i za 60-ak kn).




Što piše na proizvodu?

Sensibio H2O je blaga otopina za svakodevno čošćenje izrazito osjetljive kože lica i uklanjanje šminke. Sadrži micele estera masnih kiselina koje na sebe vežu i odlično uklanjaju nečistoću. Blagi sastojci otopine djeluju umirujuće i ublažavaju pojačanu osjetljivost, peckanje i zatezanje te održavaju optimalni hidrolipidni balans kože.

Namijenjena je čišćenju osjetljive i reaktivne kože.

Ambalaža:
Proizvod dolazi u ambalaži od čvrste plastike u pakiranjima od 100, 250 i 500 ml. Naravno, ova od 500 ml je najisplativija, od 100 ml košta oko 40 kn i mislim da je zgodna za isprobavanje i/ili kao putno pakiranje, dok micelarna od 250 ml košta oko 80 kn).



Moj dojam:
Ovo je za mene idealna micelarna. Izvrsno skida šminku (uključujući i vodootpornu maskaru i gel liner) u nekoliko poteza. Ono što mi se posebno sviđa je što ne isušuje kožu nimalo i ne ostavlja nikakav ljepljiv/ljigav osjećaj na koži nakon kojeg bih imala želju umiti se, nego samo osjećaj čiste kože. Uz to, prikladna je i za moje osjetljive oči, što ju čini proizvodom koji ću još dugo koristiti.


Sastav: WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PROPYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE.




Koristite i vi micelarne tekućine? Imate li svog favorita?

Vaša Nives

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Ja umireeeem za ovom micelarnom, moram je što prije nabaviti :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam još probala ni jednu, ali planiram svakako.

    OdgovoriIzbriši
  3. Odkako sam je probala, rijetko kad zadrugim proizvodom posizem. Super je jeftina u HR, probat cu nabaviti kad budem opet dole.
    Jedino me zanima da li je negdje moguce nabaviti s poklopcem koji ima uspravnu pumpicu- profesionalnu, ne za spricanje. ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nema kod nas za nabavito one s pumpicom nažalost :(
      A micelarna je stvarno predivna ♥

      Izbriši