Favoriti listopada 2012. - dekorativa - a little make up obsessed

Favoriti listopada 2012. - dekorativa

Prošli mjesec sam počela koristiti puno novih stvari što se tiče dekorative, pa da izdvojim neke koje su bile favoriti mjeseca i ostat će favoriti još neko vrijeme sasvim sigurno.



Proizvod bez kojeg više neću živjeti i kojeg ću uvijek imati u svojoj kozmetičkoj kolekciji je Estee Lauder Double Wear Stay In Place Make Up. Već dugo čitam hvalospjeve o ovom puderu no smatrala sam da moje lice nema potrebe za tako jakom šminkom. No ovog ljeta se situacija promijenila i potrebno mi je jako prekrivanje.
Nakon što sam potamnila na moru (unatoč SPF 50+), na mom licu su postale uočljive fleke za koje sumnjam da su vitiligo (naravno da ljenčina još nije otišla doktoru). Sada ne izgleda tako strašno kao na ovoj slici jer sam sad bijela pa je i razlika manja, no sliku sam stavila da vidite kako je to grozno izgledalo i što me nagnalo na kupnju ovog pudera.


Uglavnom, ovaj puder izvrsno prekriva i ujednačava ten, pa tako i tu fleku, uz to se ne zasjajim uz njega i stvarno stoji na licu dok ga ne skinete (i dok ga skinete se namučite). Moć njegovog prekrivanja ću pokazati na svom flekavom licu u recenziji koju ću uskoro napraviti.

Drugi proizvod koji me oduševio je Christian Dior Addict Extreme Lipstick u nijansi Cherie Bow. Prekrasna, svakodnevna boja i prekrasan osjećaj na usnama kad se nanese - kao najfiniji balzam za usne. Trajnost bi mu mogla biti malo bolja, no zbog osjećaja na usnama, meni je savršen ♥

Max Factor False Lash Effect maskara - četkicom kopija Cover Girl Lash Blast maskare koja je moj favorit. Lijepo razdvaja i podiže trepavice, te im daje volumen. Kupila ju u paketu s Max Factor 2000 Calorie, tako da je to bila super isplativa kupnja.

MUA Cream Blusher u nijansi Bittersweet - moje prvo kremasto rumenilo. Uvijek sam ih izbjegavala jer me bilo strah potencijalnog nastanka nereda na licu i nepostojanosti, no za cijenu od 2 funte sam odlučila riskirati. I dobro da jesam! Riječ je o prekrasnom rumenilu, izvrsne trajnosti i koje mi nije izazvalo nikakav nered na licu. Nažalost dolazi u samo 4 nijanse, a ostale 3 me ne privlače. Ako izbace još pokoju nijansu, svakako ću kupiti još koje.

I zadnji proizvod koji sam stalno koristila prošli mjesec je MUA Immaculate Palette. O njoj sam već pisala ovdje pa da se ne ponavljam.

Koji su proizvodi vas oduševili u zadnje vrijeme?

Vaša Nives


CONVERSATION

5 komentari:

  1. Odgovori
    1. 350 kn, no uz popuste koji su svako toliko u Mulleru (tamo sam ga ja ulovila na -25%), Douglasima i Limonijima, ulovi se za nešto manje novaca. Uskoro ću napisati pravu recenziju, sa slikama prekrivanja jer meni baš ima što pokriti :/

      Izbriši
  2. Bas steta sto ti se to desilo, valjda se vrati u normalno stanje, mada ti ne bi bilo lose da to odes pregledat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lajkam favorite a naročito ruža ;)...žao mi je zbog reakcije na licu!

    OdgovoriIzbriši
  4. moj dragi je pun takvih fleka po tijelu i prstima i bio je jednom kod opće medicinarke koja mu je onako odoka rekla da su to kojekakve diskoloracije, da ima loš pigment... bla bla bla, ali da svakako ide dermatologu što on odgađa već mjesecima, a po prirodi je poprilično tamnog tena (čak i usred zime)! očito neće otići dok ga ne potjeram nekom palicom pa apeliram tvoju okolinu da, ako ne drugačije, na isti način potjera tebe! :)) nije za igrat se, bolje liječit, nego prekrivati ne znam čime!

    btw. extra rumenilo! :))

    OdgovoriIzbriši