MUA Immaculate Palette - a little make up obsessed

MUA Immaculate Palette

Već sam pisala o mojim MUA novitetima ovdje, odnosno poslikala vam ih, a sad je vrijeme da napišem i ponešto više o tome :)
S rumenilima nemam baš sreće jer sam jedno slučajno bacila u smeće s hrpom papira, a drugo mi se razbilo dok sam ga otpakiravala (no mislim da ću vam ga pokazati i tako razbiijenog), ali ova paleta je čudo i nadam se da neće završiti kao i rumenila.




Paleta sadrži 24 sjenila, ukupne težine 16,8 grama. Ambalaža je jednostavna, crna plastika s prozirnim poklopcem. U paleti dobijete i dvostrani spužvasti aplikator koji nisam koristila.

Paleta se sastoji od 5 mat sjenila i 19 shimmerastih što meni u potpunosti odgovara jer više volim sjenila sa shimmerom.

Shimmerasta sjenila su jako dobro pigmentirana i lijepo se nanose. U swatchevima će vam izgledati kao da se truse, no nije tako nego su swatchevi slikani s mikro opcijom, pa se vidi svaka mrvica, nemojte da vas to zbuni), dok mat sjenilima nisam zadovoljna. Kao i sva ostala mat sjenila, i ova su slabije pigmentacije, pa tako predzadnju, smeđu nijansu trebate jako puno nadograđivati da bi se uopće vidjela.

Ono što se meni sviđa je što su boje totalno nosive i može ih se iskombinirati na milijun načina - sadrži nijanse zelene, ljubičaste, plave, neutralne, sive, te crnu (mat) i bijelu (mat).

Paleta inače košta £8 na MUA stranici, no tada su na stranici imali akciju, pa sam ju ja dobila kao poklon uz kupnju ♥ (uz to sam dobila i sjajilo koje nije bilo navedeno kao poklon).

Trenutno čekam akciju na njihovoj Facebook stranici, naime, kad skupe 35000 fanova, bit će 35% popusta na sve i besplatan shipping, pa lajkajte, ima još stvarčica koje želim isprobati, a preporučam i vama jer su stvarno povoljni, a ovo što sam zasad probala (sjenila, kremasto rumenilo i sjajilo) je super kvalitete.

Slijede swatchevi - slikano na danjem svjetlu, bez baze.







Jedan poseban swatch najljepše ljubičaste ♥

I jedan look napravljen sa sjenilima iz Immaculate palete:

Vaša Nives

CONVERSATION

6 komentari:

  1. krasne boje, a ta ljubičasta tek *.*
    dobar look :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, i ja baš čekam da dostignu 35000 lajkova :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Lajkala, lajkala... nagovarajte ljude :D

    OdgovoriIzbriši
  4. i ja cekam da dodu do 35000 lajkova :D i ljubicasta je predivna!!! (niki)

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlicni swatcevi!!! LJUBICANSTVENA mi je OMILJENA!!!!!!! :)

    OdgovoriIzbriši