Schaebens Totes Meer maska za lice - a little make up obsessed

Schaebens Totes Meer maska za lice

Oni koji me prate redovito vjerojatno već znaju da imam pomalo fetiš na maske za lice i da ih vječito isprobavam :D

Ovaj put sam probala Schaebens Totes Meer masku za lice protiv mitesera i prištića. Kupila sam ju u Mulleru po akcijskoj cijeni od 4,90 kn za 15 ml odnosno 20 grama proizvoda, a inače joj je puna cijena 7,90 kn.



Najdraže su mi maske za čišćenje pora, a ova ulazi u tu kategoriju.
Maska sadrži blato s obala Mrtvog mora i minerale, te uvoznik na deklaraciji kaže da uklanja prištiće i mitesere.
Ne bih bila baš tako darežljiva i rekla da ih uklanja (barem prištiće), no na miteserima stvarno odradi jako dobar posao.

Maska se nanosi na očišćenu kožu i drži 10-15 minuta na licu i u tom periodu se "stvrdne" na licu. Nakon što se umijete, koža uistinu bude čista i blistava, pore čiste, no koža ne bude i isušena (što neke maske za čišćenje pora su mi znale napraviti).

Sve u svemu, ovo mi je jedna od boljih maski ovog ranga koju sam isprobala (a isprobala sam ih dosta i planiram uskoro napraviti nekakvu top listu tih maski za lice) i svakako ću je opet kupiti.

Jeste li vi otkrile koju dobru masku za lice?

Vaša Nives

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Imam i ja ovu masku i jako sam zadovoljna...uvijek imam jedno pakiranje za svaki slučaj kada me napadnu prištići jer zaista pomaže ;)
    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam ju tek sad otkrila, no svakako ću je nastavit kupovat :)

      Izbriši
  2. Jako volim Schaebens maske al ovu nisam probala. To su mi definitivno najdraža jadnokratna drogerijska pakiranja. Preporučujem onu od jagoda sa piling efektom, čokoladnu za relaksaciju u pms-u :-D, Tutankamonovu za nahraniti kožu i okoloočnu. Jedino mi zlatna luksuzna nije dobra jer ništa ne radi i malo isušuje.

    OdgovoriIzbriši