Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H - a little make up obsessed

Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H

Proizvod koji je must have u mojoj make up kolekciji je svakako gel liner. Volim ih više od klasičnih tuševa jer imam osjećaj da puno lakše postižem preciznost. Ovaj put sam odlučila isprobati Maybelline New York Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H jer sam pročitala odlične kritike, a uz to je do 15.3. u dm-u i popust 20% na sav Maybelline asortiman, pa sam to morala iskoristiti. Puna cijena ovog proizvoda je 71,90 kn, no nakon što sam iskoristila popust od 25% na jedan proizvod, 20% popusta na Maybelline proizvode i 15% na cijelu kupnju, platila sam ga nešto manje od 25 kuna. Izvrsna kupnja, zar ne? :)


A sada malo o gel lineru... Jako mi se sviđa! Boja je intense black i stvarno je intenzivna. Ono što se još obećaje je trajanje 24 sata. Osobno ga nisam imala toliko, no imala sam ga 14 sati i nije se nigdje razmazao ni izgubio boju. Skida se samo skidačima šminke za vodootporni make up, probala sam ga skinut s Lieracovom micelarnom i nije išlo dok nisam uzela dvokomponentni skidač za vodootpornu šminku.


Ono što mi se sviđa je što dolazi zapakiran, pa je nemoguće da je netko umakao svoje prste u proizvod.

Uz proizvod se dobije i kistić, koji mi djeluje obećavajuće, no nisam ga još isprobala jer gel linere nanosim ecotools-ovim kosim kistom.



Ovaj gel liner je sve ono što tražim od gel linera - boja je intenzivna i trajan je. Jedina zamjerka mu je cijena koja opet nije pretjerana, ali za proizvod koji je sigurno posuši prije nego ga se cijelog uspije potrošiti (neovisno o brandu), nije ni mala. Srećom, može se uvijek iskombinirati neki popust, tako da ću ga sigurno opet kupiti.



Koristite li vi gel linere ili klasične tuševe? Neka preporuka?

Vaša Nives

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Ja obožavam klasične tuševe s tankim kistićem tako da uopće nisam imala potrebe za isprobavanjem gel linera. Nekako mislim da je njima teže povući preciznu liniju iako je vjerojatno to vjerojatno stvar navike.

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam ni ja imala nikakvih problema s klasičnim kirićima, ali ovako mi je još lakše, nekako imam osjećaj da mi treba doslovno sekunda da povučem crtu ovako, dok sam onako ipak trebala koju sekundu više :)

    OdgovoriIzbriši
  3. čula sam da je odličan..ja imam od Beauty UK-a i zaista je odličan.ali ipak više preferiram tekuće tuševe :D

    OdgovoriIzbriši