Illamasqua - a little make up obsessed

Illamasqua

Ovo je trebao biti post o Intense lipgloss sjajilu, no počela sam pisati o brandu kao takvom i zaključila da sam brand, a i to sjajilo zaslužuju svatko svoj post :D
Jedan od brandova koji je otkrio da u Hrvatskoj ima puno ljubiteljica kozmetike i koji nas je svakako usrećio svojim dolaskom je Illamasqua.
Illamasqua je brand koji potiče samoizražavanje i nagrađuje individualnost kako bi uhvatila maštovitost svakoga tko želi istaknuti svoj stil kroz šminku - njihov moto kaže "make-up for your alter ego". Njihova kreativna direktorica je Alex Box, žena koja je stvarno umjetnica na svom području i radi fenomenalne stvari, dovoljno je pogledati promo slike najnovije kolekcije - Human Fundamentalism da vam bude jasna razina njhove kreativnosti:










izvor slika
Illamasqua proizvode inače proizvodi Kryolan, koji je još jedan poznati brand u svijetu kozmetike. Ono što se meni sviđa kod Illamasque je to što je drukčija, njihove kampanje su drugačije, posebnije, više umjetničke, oni rade od toga cijelu priču i potiču ljude da se izražavaju, da pokažu svoj alter ego.

Nemam tu još puno za reći, samo vam prenijeti fotke iz prijašnjih kampanja koje su me oduševile:



izvor


izvor


izvor


izvor


izvor

Kako se vama sviđa Illamasqua?

Vaša Nives

CONVERSATION

0 komentari:

Objavi komentar