Catrice Contourious - a little make up obsessed

Catrice Contourious

Iako malo kasnim, kolekcija je još dostupna u našim drogerijama, pa ćete mi oprostiti što tek sada pišem o njoj. Catrice Contourious* je jedna od, za mene, najboljih ovogodišnjih Catrice kolekcija. Kako i sam naziv kaže, riječ je o proizvodima za konturiranje. 

Iako nisam najveći fan konturiranja, tu i tamo malo konturiram obraze, highlighter je moj svakodnevni dodatak i prije ću izaći iz kuće bez maskare nego bez highlightera :D


Catrice Sculpting Powder Paleta u nijansi C02 Almond Architect* je proizvod koji me na prvu nije oborio s nogu i moram reći da bi moj odabir prilikom kupnje bila paleta u nijansi C01 Pale Perfectionist jer nekako uvijek padnem na rozo rumenilo. Kao što sam napisala, nije me na prvu (izgledno) oborila s nogu, međutim kad sam ju probala na licu, moj dojam se promijenio. Rumenilo uistinu djeluje prirodno na licu i daje svjež izgled, highlighter je diskretan, a opet daje sjaj, tako da je idealan za dan, a i nijansa za konturiranje je poprilično prirodne boje, što je važno - mnoge cure/žene konturiranje rade (narančastim) bronzerima, pa to izgleda svakako, samo ne dobro. S ovom paletom ćete teško pogriješiti, s njom stvarno možete odraditi dobro konturiranje i izgledati skroz prirodno. Bit će dobra i za svjetlopute cure.

Cijena: 39,90 kn.


Catrice Highlighting Stick u nijansi CO1 Gentle Glow* je proizvod kojeg sam najmanje koristila od svih iz ove kolekcije. Nekako najmanje posežem za ovakvim kremastim highlighterima, ne znam ni sama zašto, no jednostavno su mi draže praškaste teksture, mislim da je s njima lakše dobiti prirodniji look. Iako nisam pretjerano posezala za njim, moram reći da je riječ o jako lijepom proizvodu. Biserno bijele je boje, lijepo se razmazuje nakon nanošenja i daje jako lijep sjaj. Po meni je jako dobar za večernje lookove, gdje sjaj uvijek dobro dođe.

Cijena: 31,90 kn

 Catrice kist za konturiranje* je proizvod kojeg imam duplog. Jedan sam kupila, a isti dan mi je došla ova kolekcija doma. Odmah sam ga oprala i isprobala kako bih vratila drugi primjerak u trgovinu ako mi neće odgovarati, međutim jako mi se svidio! Kratke sintetičke dlake odrađuju izvrstan posao, s njime se lako konturira, nije mi za sada iz njih otpala nijedna dlaka i ima stvarno sve moje preporuke. Uvijek se oduševim kad nađem neki izvrstan, a cjenovno povoljan kist, tako da vam ga stvarno moram preporučiti da ga ulovite ako do sada niste.

Cijena: 35,90 kn



Catrice Contouring cream paleta za konturiranje* je proizvod oko kojeg sam bila dosta skeptična. Kao što sam već napisala, više volim praškaste proizvode, pa nisam znala kako će ovo izgledati na licu, odnosno hoće li biti previše. Nikako nije previše, riječ je o fenomenalnoj paletici proizvoda. Iako je i svjetlija nijansa genijalna, meni se posebno svidjela ova tamnija, namijenjena konturiranju. Izgleda jako prirodno na meni svjetloputoj, a uz to se i izuzetno lako blenda. Na licu stoji bez problema cijeli radni dan. Koliko sam zazirala od ove palete, toliko ju sada volim.

Cijena: 35,90 kn


Catrice Contour & Colour ruž za usne u nijansi Rosewood* je jako zanimljiv proizvod. S jedne strane je olovka, s kojom dobivate mat završnicu ruža, dok je s druge strane sjajilo - ukoliko želite dodati usnama nešto sjaja. pošto osobno više volim mat usne, uglavnom sam koristila ovaj mat dio, dok sam sjajilo nanijela svega nekoliko puta. Mat dio je trajan na usnama, izdržao je kavu i ostala piće tokom radnog dana (voda, čaj), dok hranu ipak nije preživo. Ovaj sjajni dio je, naravno, manje trajan, mislim ipak je riječ o sjajilu i tu ne očekujem ludu trajnost.

Cijena: 35,90 kn


Sve u svemu, nijedan proizvod ne mogu izdvojiti kao promašaj, svi su mi se svidjeli, no kao favorite bih ipak izdvojila kist, te kremastu paletu za konturiranje. Paleta za konturiranje mi se možda svidjela još više zato što je riječ o proizvodu kojim sam se maknula iz moje komforne zone, no svakako je riječ o izvrsnom proizvodu.

U nastavku vam donosim swatcheve:

L-D: Catrice Sculpting Powder Paleta u nijansi C02 Almond Architect, Catrice Contouring cream paleta za konturiranje, Catrice Highlighting Stick u nijansi CO1 Gentle Glow, Catrice Contour & Colour ruž za usne u nijansi Rosewood


Kako se vama sviđa ova kolekcija? Jeste li probale koji od proizvoda?


 *PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Imam cetkicu za konture ali nikako ne radi posao za koji je predvidjena , katastrofa.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa baš mi je žao, ja imam 2 komada, eto toliko mi je dobra

      Izbriši
  2. ja sam se oduševila olovkom za obrve..toliko mi je odlična da sam kupila još dvije nek se nađe..baš mi je taman boja, ne pretvrda i jako prirodno izgleda na mojim obrvama

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam veliku želju probati kremastu paletu ali svugdje gdje dođem je rasprodana :O Kist izgleda fantastično *.*

    OdgovoriIzbriši
  4. bila sam u jednom dm-u i još se može naći ta kolekcija- htjela sam si kupiti paletu za konturiranje i ruž ali nisam i sad mi je žao.. :/

    OdgovoriIzbriši