KIKO Infinity Eyeshadow + KIKO Eye Clics - a little make up obsessed

KIKO Infinity Eyeshadow + KIKO Eye Clics

U posljednjem new in postu sam vam između ostalog pokazala i moje KIKO novitete, a u ovom postu ih konačno i predstavljam :)

Za mene je kupnju obavila moja draga čitateljica koja mi se ponudila da mi uzme nešto kad je išla u Italiju, a kao što vjerojatno znate, najbliži KIKO dućan je u Trstu, no KIKO je dostupan po skoro cijeloj zapadnoj Europi, tako da ako se nađete u nekom gradu gdje ima KIKO, svakako uđite unutra, teško da ćete izaći praznih ruku od svi divota koje imaju.


Gledajući na KIKO web stranici sam vidjela da su im mono sjenila na sniženju, pa sam se odlučila uzeti ih i isprobati jer sve što sam do sada probala od ovog branda mi se svidjelo, pa sam se nekako nadala da će tako biti i sa sjenilima. Gledajući swatcheve i birajući što bih sam se totalno zaljubila, raspon boja koje imaju je fenomenalan i svatko može naći nešto za sebe (a neki i puno toga :D ).


Uz mono sjenila sam se odlučila i za kupnju praznih paletica jer mi je to spretnije i praktičnije nego držati ih svako u svojoj kutijici.

KIKO ima Eye Clics sistem, gdje možete birati različite veličine paleta, ovisno o vašim potrebama. Postoje palete za jedno, tri, četiri ili čak 24 sjenila. Koliko vidim na KIKO stranici, i dalje su na akciji, pa će vas ona najveća paleta (s 24 mjesta) koštati svega 6 eura dok će ostale biti još jeftinije.

Palete su napravljene od čvrste plastike, s magnetnim zatvaranjem, a jedina mana im je što se otisci prstiju lijepe za nju k'o ludi, pa ako ste kao ja, to bi vas moglo nervirati.

Iznenadila me (pozitivno) njihova veličina, paleta s 4 mjesta za sjenila je velika 10x10 cm, što je poprilično veliko i pomalo neuobičajeno u beauty svijetu.


Sjenila dolaze u kutijicama unutar koje imaju još svoj mali plastični poklopac (preko sjenila), pa ako se odlučile držati ih bez palete, neće biti problema.

Palete su napravljene tako da je sjenilo lako staviti i izvaditi iz palete, pa ukoliko idete na put, uvijek možete napraviti kombinaciju boja koja vam odgovara bez puno muke i gubitka vremena (i mogućih oštećenja sjenila). 

Sjenila inače dolaze u hvale vrijednoj količini od 2 grama (za usporedbu - Urban Decay i MAC mono sjenila imaju 1,5 grama, a UD sjenila u Naked paletama imaju 1,3 grama).


Nijansa 203

Riječ je o svjetlom bež sjenilu, mat završetka. Ne trusi se i ima zavidnu pigmentiranost. Jedno od najčešće korištenih KIKO sjenila. 


Nijansa 271

Jako zanimljiva nijansa, rekla bh da ulazi u greige (grey (sivo) + beige (bež)) kategoriju. Ima sitne zlatne svjetlucajuće čestice i satenskog je završetka. Ne trusi se, pigmentirana i lako se blenda.


Nijansa 243

Moj definitivni favorit kad su KIKO sjenila u pitanju, našao se čak i u prošlomjesečnim favoritima. Bordo nijansa sa sitnim crvenkastim svjetlucajućim česticama. Vrhunska pigmentacija i izuzetno lako blendanje.

Nijansa 240

Mat smeđa nijansa. Pigmentirana boja i savršeno se blenda. Ne trusi se, kao ni ostala KIKO sjenila o kojima danas pišem.


Ovako sjenila izgledaju u paletici. Ove četiri boje su mi idealne za razne lookove jer se mogu dobro iskombinirati i može se dobiti sve s njima, od dnevnih do večernjih lookova, ovisno o potrebi. 


Na slici ispod možete vidjeti swatcheve prethodno predstavljenih sjenila, nanesenih na ruku BEZ BAZE i u jednom potezu. Mislim da je očita zavidna pigmentacija, posebno kod mat nijansi koje po tom pitanju znaju malo zakazati. 

L-R: KIKO Infinity eyeshadow 203, 271, 243, 240

Nijansa 245

Nježna mauve nijansa. Satenskog finiša, divne teksture i pigmentiranosti. Maže se doslovno kao maslac i potpuno me oduševila jer je to bila jedna od rezervnih nijansi (na popisu ako ne nađe neku drugu) i nisam očekivala da će biti tako divne teksture. 


Nijansa 235

Mat nijansa u boji čokolade, s crvenim podtonom. Topla smeđa izvrsne pigmentacije, izuzetno se lako blenda i nimalo se ne trusi.


Nijansa 241

Smeđa nijansa sa svjetlucajućim srebrnkastim mikročesticama. Tekstura mu je poput maslaca, predivno se maže i blenda, pigmentacija je vrhunska. 

Ovako izgledaju u paletici. Nažalost, jedno mjesto je ostalo prazno jer je KIKO bio poharan i nijedna od nijansi koje sam još imala na listi nije bila dostupna (a imala sam jedno 15-ak nijansi sveukupno na listi), tako da ću svakako uskoro morati popuniti to još jedno preostalo mjesto. 


Swatchevi su rađenni bez baze, tako da možete vidjeti kako su lijepo pigmentirana sjenila, čak i najsvjetlija nijansa. 
L-R: KIKO Infinity Eyeshadow 245, 235, 241

Sad me poprilično muči što sam kao poklon uz kupnju dobila i najveću paletu (onu s 24 mjesta), tako da mislim da će mi misija biti popuniti ju, baš izgleda tužno ovako prazna, zar ne? :)

Naravno, to mi neće teško pasti jer su mi se ova KIKO sjenila pokazala stvarno izvrsna. Pigmentacija im je vrhunska, kao i tekstura, a i trajnost. Istina, nosila sam ih uz bazu, ali držala su se na očima doslovno od jutra do sutra, tako da što se mene tiče, definitivno imaju moju preporuku.


I dalje u KIKO dućanima i na webu traje akcija, pa jedno mono sjenilo košta 2,40 eura, dok paleta s 4 mjesta košta 2,50 eura. Riječ je stvarno o izvrsnoj vrijednosti za novac i o izvrsnom dealu.

Mene su sjenila oduševila i definitivno je cilj popuniti cijelu veliku paletu.


Jeste li probale KIKO sjenila ili neku drugu stvar od tog branda, koji su vaši dojmovi?


P.S. Još postova o KIKO proizvodima možete čitati ovdje

CONVERSATION

18 komentari:

  1. Mislim da nisi mogla ljepse izabrati... prekrasne nijanse!!!! <3 :D

    OdgovoriIzbriši
  2. wow! sviđa mi se sve- od boje, cijene, pigmentiranosti... super su i ove prazne palete :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve nijanse su mi prekrasne, ali 243 je apsolutni favorit :D

    OdgovoriIzbriši
  4. ajme koje predivne palete....stvarno izgledaju super, a cijene su jako povoljne!

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo jedna misao mi je prošla kroz glavu kad sam vidjela ovu zadnju sliku, moram skupit sve :D Divno si izabrala, meni je 245 favorit :) Šteta što ih nema kod nas! Mislim da bi bilo vrijeme da izbace neke stvari i uvedu npr. Kiko, pa p2, itd.

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan izbor nijansi i favorit mi baš ide uz tebe.
    Cene su smešne i šteta bi bilo ne imati ih u kolekciji.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nijanse su prediivne, mislim da ću si morati nabaviti koje njihovo sjenilo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sad kad gledam swatcheve trebam 271 predivna mi je :)

    OdgovoriIzbriši
  9. već dugo želim obaviti jedan KIKO shopping, no nikako da dođe do toga :D
    ova sjenila su prekrasnaaa.. imaš tako lijepu kolekciju sada, uživaj :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Nijanse su prelepe, nisam do sada koristila Kiko senke ali odlicno mi izgledaju. :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam isprobala ništa od njih, ali čim budem u blizini KIKO dućana svakako ću navratiti :) Divna su ti sjenila :*

    OdgovoriIzbriši
  12. Baš mi je drago što si pisala o njima jer planiram da napravim malo veću porudžbinu dok traje ova akcija ali se plašim da će proći dok se ja odlučim :D
    Stvarno izgledaju divno!

    OdgovoriIzbriši
  13. Ovo mi se tako dopada i sve nijanse su pretty pretty. :D Imam jednu kiko senku, iz klasicne mono postave i odlicna je.

    OdgovoriIzbriši
  14. Pa prelepo!!! Odličan sistem, jer je stvarno super ideja sklapati sam paletu :) Lepe senkice si odabrala, a cena je baš mala za kvalitet :)

    OdgovoriIzbriši