Favoriti mjeseca - siječanj 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - siječanj 2015.

Gledajući arhivu bloga, izgleda da mi postaje pravilo da u siječnju najmanje kupujem, kao i da imam najmanje favorita. Manje kupujem jer se naravno redovito istrošim u prosincu, ali i zato jer odlučim da ću u novoj godini manje kupovati (što se naravno nikad ne ostvari), pa je u skladu s time i manje favorita jer je manje proizvoda koje sam isprobavala, a glupo mi je stalno ponavljati jedne te iste proizvode koje obožavam. 


U siječnju sam se zaljubila u Girlz Only šampon za suho pranje kose (recenzija) koji je često puta uskakao kad nisam imala vremena (ili sam bila prelijena) oprati kosu kao instant osvježenje. Ima fin miris i kosa s njim djeluje čisto, a uz to ima i dobru cijenu. Jedina mana mu je što nije dostupan u Hrvatskoj, ali imam ja svoje veze u BiH, pa ga neće biti problem nabaviti i kad potrošim zalihe :D

Drugi proizvod koji se našao u favoritima sam već spominjala, uvrstila sam ga već dva puta (listopad i studeni) u favorite mjeseca, a našao se i u favoritima godine. Riječ je o Caudalie Polyphenol [C15] Overight Detox ulju za lice. Uistinu fino hrani i detoksicira kožu, pa je ujutro savršeno glatka i mekana i izgleda baš zdravo. Ovo ulje je sastavni dio moje večernje njege lica. Više o ulju možete pročitati u recenziji.

Caudalie Polyphenol linija mi se poprilično svidjela, pa se Caudalie Polyphenol [C15] serum* također našao među favoritima. Sadrži stabilan oblik C vitamina i hijaluronsku kiselinu, pa hidratizira moje lice, a istovremeno mu daje onaj "radiant glow". Pošto je prošlo više puno više od mjesec dana testiranja, očekujte uskoro detaljnu recenziju.


Što se tiče njege tijela, tu se našao samo The Body Shop Argan Oil gel za tuširanje. Volim TBS gelove jer ne isušuju, a ovaj ima i divan miris koji mi se baš odgovarao u ovim zimskim danima, pa se eto tako našao na listi. Kako je moja koža tijela suha, meni je dovoljno već i to da me gel ne isušuje (odnosno rijetki su gelovi koji će IMALO nahraniti moju kožu), pa mi je to najvažniji kriterij prilikom govora valja li neki gel ili ne dok su mirisi ionako jako individualni.

I ono što me najviše šokiralo jest to da se ovog mjeseca u favoritima našao jedan jedini dekorativni proizvod, a to je L'Oreal Pure Reds Julianne* ruž za usne. Ovo je ruž iz te kolekcije od kojeg sam najmanje očekivala, no na kraju me oduševio kako mi stoji i prošlog mjeseca sam najčešće posezala upravo za njim. Predivna tekstura i trajnost, kao i lijepa boja ga čine jednim od favorita cijele moje kolekcije ruževa. Više o mojim dojmovima Pure Reds ruževa, kao i swatcheve možete vidjeti u ovom postu


I to je to što se tiče mojih prošlomjesečih favorita.

Što ste vi voljele prošlog mjeseca? Imamo li kojeg zajedničkog favorita?


*PR uzorak 

CONVERSATION

20 komentari:

  1. Jako mi privlacno izgleda ovo TBS ulje/gel za tusiranje :) inace su mi takvi gelovi sa dodatkom ulja odlicni jer ostave kozu mekom i kao sto kazes, ne isusuju...one klasicne gelove sto ostavljaju skripav osjecaj skoro da ni ne koristim vise :/
    Do sad jos nisam probala nista od Caudalie proizvoda, a svako malo dodje nesto sto mi zapne za oko. Vrijeme je da to promijenim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Caudalie ima divnih proizvoda, od svih koje sam isprobala jedini baš pravi fail mi je bila okoloočna iz SOS Rescue linije (ili tako nekako), ona ne daje ništa hidratacije. Uz to nisam bila oduševljena micelarnom, no sve ostalo je stvarno divno, tako da se nadam da ćeš odabrati neki proizvod kojim ćeš biti zadovoljna :)
      A TBS ima super gelove, neće oni ne znam kako nahraniti kožu (no to ni ne obećavaju), ali ju neće ni isušiti - čega se grozim :)

      Izbriši
  2. Slažemo se za L'oreal u potpunosti! Evo sada ću ti komentarisati javno, jer sam jučer napravila blog i prvi post je tu... pa navrati da se družimo skupa! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro došla u blogozajednicu, čitamo se naravno :)))

      Izbriši
  3. Ja bih mogla prepisati Ivanin komentar :) Dopada mi se TBS tuširalica, ali mi je Baleina uljana mrvicu bolja. No naravno, nijanse su u pitanju i stvar je ukusa :)
    Nisam probala Caudalie, a merkam ovaj Polyphenol serum :)
    Lepi favoritosi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je i Baleina uljana bolja po pitanju hranjenja, no po mirisu mi je TBS puno bolji ♥
      Polyphenol serum je divan i ima sve moje pohvale ♥ pišem uskoro o njemu detaljnije ;)

      Izbriši
  4. Kako si me nasmijala kada sam počela čitati post :')

    OdgovoriIzbriši
  5. Moram probati te L'Oreal ruževe. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj što vodim ovakve popstove! Par proizvoda koji su zaista wow i to je to! Baš sve mi ide na wish listu. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni su tvoji favoriti fenomenalni! Iako još nisam krenula sa serumom i uljem, poslije kreme za oči jedva čekam, a i ovaj TBS... Ma mislim, nema ih puno, ali su mrak! Ruž= mentalna bilješka ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Meni je krema za oči na wl zbog tebe :)
      A ruž - obavezno probaj :)

      Izbriši
  8. Što više čitam o Caudalie, to ga više volim :)! Moj mesečni favorit je krema za ruke od Caudaliea i uljani gel za tuširanje iz Afrodite. Obožavam te uljste formule za kupanje, imam isti problem sa kožom kao i ti. A što se dekorative tiče, imam i ja jedan ruž koji bih stavila na listu favorita- Don Juan br. 45 :). I Avonov Luxe kameni puder.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj taj Don Juan... Rado bih ga probala :)
      A Caudalie... ja jako volim njihove proizvode, rijetko koji mi se nije svidio :)

      Izbriši
  9. Sviđaju mi se tvoj favoriti! :) Već duže vrijeme "patim" za Caudalie Polyphenol uljem i nikako da ga nabavim, jer stalno čekam da potrošim postojeće zalihe..a nekim bočicama je baš teško dotaknuti dno ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj razumijem tvoje muke :)))
      Nadam se da ćeš što prije potrošiti zalihe :)

      Izbriši
  10. ovaj Caudalie me bas zanima, morat cu isprobat kad potrosim zalihe koje imam. a julianne je i moj najdrazi ruz, najcesce njega nosim <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ti se Caudalie mogao svidjeti :)
      A Julianne je divna ♥

      Izbriši