Catrice Une, Deux, Trois - C02 Meet Berry Blush & C01 Meet Cherry lipstick - a little make up obsessed

Catrice Une, Deux, Trois - C02 Meet Berry Blush & C01 Meet Cherry lipstick



Danas vam donosim swatcheve predivne Catrice LE kolekcije Une, Deux, Trois, dostupne u Mulleru. Moram priznati da mi je bilo jako teško ne pokupovati cijelu kolekciju, no u skladu sa svojom zabranom kupovine, suzdržala sam se i kupila samo jedno rumenilo i jedan ruž.



Ovdje možete vidjeti cijelu kolekciju koja je uistinu divna i stvarno po mom ukusu. Do sad sam imala samo jedno Catrice rumenilo i to u boji koja mi ne odgovara, pa sam htjela svakako kupiti koje kad su tako hvaljena.



Odlučila sam se za za C02 Meet Berry Blush koji se sastoji od dvije rozo-ljubičaste mat nijanse koje možete koristiti svaku samu ili ih pomiješati - neće biti velika razlika u boji, kao što možete vidjeti na swatchu:



s lijeva na desno: tamnija nijansa, svjetlija nijansa, pomiješane obje nijanse

Ne bih se žalila da sam kupila svih pet rumenila, no kod ruževa bi se zadovoljila i samo sa prve tri nijanse (skroma sam, zar ne?), no bila sam dobra i kupila samo C01 Meet Cherry jer sam zaključila da baš takvu nijansu nemam :D



Iako mi se u ambalaži činilo da će biti riječ o nijansi kakvu već imam, swatch ruža me iznenadio - riječ je o toploj rozoj boji koja će lijepo pristajati i toplom podtonu, tako da ova kolekcija ipak nije napravljena samo za osobe hladnog podtona, kao što mi se činilo na prvu - swatch je potpuno realan!
Catrice ruževi su poznati kao jedni od najboljih drogerijskog ranga tako da mislim da je nepotrebno ponovno pisati hvalospjeve, sve što vrijedi za ostale Catrice ruževe, vrijedi i za ovaj ruž.



Zaboravila sam koliko je cijena kojeg proizvoda, znam iznose, ali ne znam koji je za što - mislim da je rumenilo bilo 34 kn, a ruž 30 ili obratno :)

Kako vam se sviđa kolekcija? Mene je oduševila ♥





CONVERSATION

26 komentari:

  1. Prekrasan ruž i moram nabavit ovo rumenilo gdje si uzela ? Je li došla ta kolekcija u kozmo drogeriji?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sad sam nadopisala u post - nažalost, zasad je dostupno samo u Mulleru, ne znam hoće li dolaziti u Kozmo i dm :(

      Izbriši
  2. Kmee... zbog ovog budem žalosna što nemam Muller, ali možda i bolje jer već vidim da bih opet kupovala :DD Rumenilo mi je krasno ali ruž me baš iznenadio, ovako u ambalaži mi nije nešto specijalno, ali na swatchu... ajme!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ambalaža je predivna.. Cijela kolekcija također...Berry ruž mi se čini najviše zanimljiv jer nikad sličnu nijansu nisam imala, a ova pink je isto tako predivna. Pink polako postaje velika konkurencija crvenoj čini mi se..bar je kod mene tako.

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja sam pograbila Meet Cherry rumnilo, ali teška srca sam sve ostalo pustila u Mulleru :D A ruž je predivan <3 zašto ga nisma kupila :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Prvom prilikom u muller :D skroz sam zaboravila da sam se veselila nekim stvarima iz ove kolekcije, kako mi muller nije blizu da skoknem do njega, ovo je doslo kao podsjetnik u pravo vrijeme ;) Preeekrasni su i ruz i rumenilo, svakako ce ici u kosaricu ako ih nadjem ^_^

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivnee bojee, baš mi se sviđajuu.. Šteta u blizini nemam baš Muller :/ , no valjda ću ubrzo biti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajmeee Nives štoooo mi radiššš....:D Totalno moje boje :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  8. Divota <3 Inače ne nosim ružičaste ruževe, ali mislim da ću napraviti iznimku (ako ga ulovim), a rumenilo mi je već na popisu pod obavezno :)

    OdgovoriIzbriši
  9. ok, moram sutra pod hitno u mullera ;)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ružžje krasan, ali rumenilo me oduševilo, misliš da bi mi pristajalo?

    OdgovoriIzbriši
  11. Ne treba mi, ne treba mi, ne treba mi!! Divno je, divno je, divno je!

    OdgovoriIzbriši
  12. Pa meni treba Catrice u Beogradu, napraviću protest dok ga ne uvezu. :))
    Rumenilo je prelepo, baš one nijanse koje ja tražim u poslednje vreme.

    OdgovoriIzbriši
  13. Sviđaju mi se i ruž i rumenilo (i ostali primjerci iz doticne kolekcije) makar dok meni plaća stigne sve će u Mulleru bit razgrabljeno! :(
    Super mi je rokovnik podloga za slike :D

    OdgovoriIzbriši
  14. rumenilo je predivno. Vjerujem da nece doci niti kod nas ta kolekcija.

    OdgovoriIzbriši
  15. Super i ruz i rumenilo :) mislim da cu preskociti ovu kolekciju jer imam stvarno previse svega, ali mozda se zaletim po koji ruz, ova Meet cherry nijansa je odlicna <3

    OdgovoriIzbriši
  16. prelijepo ali kakav sam baksuz ove kolekcije nece biti u BiH:(

    OdgovoriIzbriši
  17. Cijela kolekcija mi je divna, a ovo rumenilo je prekrasno :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Toplo se nadam da u Avenue Mallu u Mulleru ima ova kolekcija, kad već nema na trgu. Moram imati i ruž i rumenilo jer zaista Catrice s tim proizvodima ne razočarava

    OdgovoriIzbriši
  19. Julie Bergdorf2/03/2014 05:10:00 PM

    Kupila sam danas ovaj ruž koji na mojim usnama izgleda gotovo identično kao FOF. Predivan je! Tekstura je odlična, a postojanost da ne govorim. Uzela sam i Meet Rosy ruž, a sve se mislim da odem i po Meet Pinky i ovo rumenilo!

    OdgovoriIzbriši
  20. Ajmeee ovo rumenilo je prekrasno! *.*

    OdgovoriIzbriši
  21. odlične boje rumeila i ruza,kao da si mene pitala. mogla bi čak umjesto mene kupovat dekorativu

    OdgovoriIzbriši
  22. joj ja bih meet rosy i meet nudy :D-ma cijela mi se kolekcija sviđa

    OdgovoriIzbriši
  23. Odlican izbor, svaki put odlucim da kupim nesto njihovo i svaki put smetnem sa uma. Moracu se natjerati na kupovinu uskoro :D Inace, sve pohvale ;)

    OdgovoriIzbriši