L'Oreal Intense Color Riche #377 Perfect Red - a little make up obsessed

L'Oreal Intense Color Riche #377 Perfect Red

L'Oreal Color Riche ruževe sam godinama jako voljela, čak sam jedan od ruževa iz te linije nosila na svojoj maturalnoj večeri, no s dolaskom novih proizvoda na tržište koje sam MORALA isprobati, ovi ruževi su kod mene pali u zaborav - dok jednom prilikom nisam gledala što ima na L'Oreal štandu, pa bacila malo pogled na ruževe i naišla na ovaj koji ću danas recenzirati - L'Oreal Color Riche #377 Perfect Red. Sama boja je prelijepa, no ono što je mene zanimalo je kako će meni stajati jer je dosta topla. Moram priznati da sam prvo posegnula za testerom u dućanu baš iz suprotnog razloga, jer sam tražila hladnu crvenu i u ambalaži mi je i ovaj ruž izgledao tako, no iznenadila sam se kad sam vidjela kako izgleda na ruci. Onda sam odlučila da moram isprobati kako će mi stajati.

Dugo sam živjela u uvjerenju da imam hladan podton (mada mislim da nisam luda i da sam ga stvarno imala - i Voodoo Blonde je pisala o tome kako joj se promijenio podton), no sada sam u svakom slučaju neutralna prema hladnom, tako da sam htjela napraviti mali eksperiment, a u nastavku ćete vidjeti kako je uspio :)



Pakiranje je standardno za L'Oreal ruževe, zlatna čvrsta plastika koja izgleda elegantno. S ovim pakiranjem nikad nisam imala problema i jedno je od najkvalitetnijih pakiranja drogerijskih ruževa.

Ono što volim kod ovih ruževa je lakoća nanošenja, savršeno su kremasti i uz to i pigmentirani. Iako su, kako sam napisala, kremasti, to ne znači da se razlijevaju preko ruba usana jer stvarno nikad s nijednim ružem iz ove linije nisam imala taj problem. Ruževi imaju miris, meni osobno predivan, koji me podsjeća na Kenzo Flower, no on odmah nestaje s usana.



Ono što također jako volim kod ovih ruževa je osjećaj na usnama, imam osjećaj kao da imam na njima najfiniji balzam koji ih hrani ♥
Nema onog neugodnog zatezanja ili isušivanja ni nakon nekoliko sati nošenja. Kad smo kod nekoliko sati nošenja - i trajnost mu je u redu, ukoliko ne jedete, možete očekivati trajnost od cca. 4 sata, a onda će početi ravnomjerno blijediti.



Postoji i "sitnica" koju ne volim kod ovih ruževa - cijena. Koštaju oko 90 kn što je dosta za drogerijski rang ruževa, no za razliku od L'oreal Caresse linije, za ovu mi nije žao dati novce jer je riječ o uistinu pigmentiranim ruževima, divno kremastim koji bi komotno svojom kvalitetom parirati mnogim HE (high end) brandovima.

Kao što ćete vidjeti na slikama koje slijede, iako u ambalaži izgleda kao hladna ili u najmanju ruku neutralna crvena, riječ je o toploj, svjetloj crvenoj nijansi koja će ipak najbolje pristajati osobama toplog podtona, tako da se za mene ipak nije pokazala kao neki pogodak i mislim da ću ga proslijediti dalje iz tog razloga.



direktno na (lipanjskom) suncu



slikano u hladu



Kako vam se sviđa? Jeste li probale ruževe iz ove linije? Kakvi su vam i imate li preporuku za neku nijansu?

CONVERSATION

16 komentari:

  1. Diiiivan je! Nisam još niti jedan probala iz ove linije ali koliko si ga nahvalila morat ću se zaletiti po neku proljetnu nijansu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvarno je lijepa boja, ali zbog podtona nebi mi odgovarala.. :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam jos probala ali mi se svidjaju, bas trazim neki za proljece pa mozda uzmem L'oreal inace mi imaju super ruzeve :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hahaha, ja sam isto na svojoj maturalnoj večeri nosila L'Oreal Color Riche ruž - Star Secret Aishwarya Beige. Koliko sam samo drogerija obišla da ga nađem...
    Ovaj tvoj mi je super (nikad dosta crvenih ruževa), svakako ću baciti pogled na njega. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivan je! Baš nijansa koju bih ja rado nosila :)

    OdgovoriIzbriši
  6. šteta da ti ne paše, dobro izgleda... već čitavo stoljeće se ne mogu zamisliti s crvenim ružem na usnama...

    OdgovoriIzbriši
  7. Interesantno kako na prvi pogled izgleda kao prelepa hladna crvena, a a swatch/a mi deluje da ipak malo više vuče na neki orange podton. Fotke su prelepe :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Predivan je. Na usnama je potpuno drugačiji nego ovako.

    OdgovoriIzbriši
  9. ...hmmm, sad sam se zamislila, znam da imam neki l'Oreal ruž koji čami zaboravljen, moram baš provjeriti jeli iz ove linije...lijepa je crvena, ali nije nikako moj đir :)

    OdgovoriIzbriši
  10. U lepaaaa boja, posebno na usnama. Topao pomalo vuce na narandzasto. Divno.

    OdgovoriIzbriši
  11. I ja sam očekivala da drugačije izgleda na osnama, ali ok je.

    OdgovoriIzbriši
  12. Lijepa je boja ruža, iako meni ne bi odgovarala :)
    L'oreal ima stvarno kvalitetne proizvode, no i ja sam ih zapostavila, upravo zbog isprobavanja i nagomilavanja drugih marki :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Kako lijepa nijansa, pogotovo na usnama :)

    OdgovoriIzbriši