KIKO Super Colour mascara 01 Viola - a little make up obsessed

KIKO Super Colour mascara 01 Viola

U rujnu sam bila u Trstu i tom prilikom sam poharala KIKO store što ste mogle vidjeti u ovom postu. Jedan od proizvoda koje sam tada kupila je i KIKO Super Colour 01 maskara.



Kao što znate, nažalost nemamo KIKO, pa sam došla do zaključka da ću morati raditi backup kad ću ja ili netko moj ići u neku od zemalja gdje se KIKO prodaje.

Maskara inače dolazi u 8 različitih nijansi: ljubičasta, zelena - čak dvije različite nijanse, plava, tirkizna, smeđa, bordo i antracit. Dolazi u kartonskoj kutijici, a boja tubice je one boje u kojoj boji je maskara.



Četkica je old school, klasična i lijepo raspoređuje sadržaj na trepavice.

Moje trepavice nisu neka prevelika sreća same po sebi, nisu preduge, no uvijene su i relativno guste, pa s većinom maskara dobijem dobar efekt. No moram priznati da s maskarama u boji koje sam do sada isprobala taj efekt nisam dobivala. Dobila bih ili boju pa nikakav volumen i/ili dužinu ili ne bih dobila ni boju.



bez maskare

S jednim slojem se dobije boja, trepavice su raščešljane:



1 sloj

.. no ja ju više volim nanijeti u dva sloja jer je onda naglašena boja, a i trepavice izgledaju uistinu lijepo.



2 sloja

Maskara je postojana, neće vam se razmazivati ispod oka, no lako se skida. Ne lako u smislu da ćete izgledati kao da vas je netko nabio ako vam zasuzi oko nego lako u smislu da neće biti potrebno puno trljanja i/ili držanja blazinice na oku u nadi da će se maskara više rastopiti. Isto tako se ni ne trusi.



2 sloja

Inače imam osjetljive oči i nosim leće (što se vidi i na slikama), ova maskara mi nije izazvala nikakvu iritaciju ni probleme.

Kupila sam ju po cijeni od 3,90 € za 8 ml proizvoda, no tada je bila na sniženju. Puna cijena je 5,90 € što je i dalje mislim jako povoljno.
Sve u svemu, ovo je moj favorit među maskarama u bojama i kad će idući put netko ići u krajeve gdje ima KIKO, znam što ću opet naručiti.



2 sloja

Koristite li maskare u boji? Imate li preporuke/favorite?






CONVERSATION

11 komentari:

  1. Genijalna boja! I wow, kako se ističe na očima! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Oduševila me maskara i prvom prilikom je kupujem!

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš dobro izgleda, lepo i produži trepavice. Ja sam nekada davno imala neku plavu, ali nekako nisam imala prilike da je koristim. Mnogo me zanima kako li bordo izgleda, zvuči super, a nosivo :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja nisam fan obojenih maskara, crno i samo crno heh :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Savršena je! Sad znam što ću naručiti od nekoga kada bude u zemlji gdje ima kiko! Volim maskare u boji ali gotovo uvijek mi trepavice s njima izgledaju blje. Ova maskara stvarno prekrasno izgleda. Ide na wish listu!

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlično izgleda i stvarno produži trepuške! Kad bih mogla birati, uzela bih plavu ili bordo. Šteta što ih nema kod nas :(

    OdgovoriIzbriši
  7. inace ne volim maskare u boji i nemam ih, ali na tvojim okama bas fora izgledaju ljubicanstvene trepe :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlična maskara i jako lijepo izgleda na očima. Meni su ok maskare u boji, ali ih jako dugo nisam vidjela za kupiti.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja ne volim maskare u boji :( Ali ne izgleda loše. Imam poznanicu kojoj to uopšte ne stoji i ne odustaje od ideje da stavlja tu maskaru :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Kiko. Berlin. Ljubav. Želim. :)

    OdgovoriIzbriši