Empties& throwies #3 - a little make up obsessed

Empties& throwies #3

Znam da vi volite ovakve postove, ja volim ovakve postove, a najviše od svega volim osjećaj kad konačno razvrstam te proizvode u reciklažu i pobacam ih :D

Bila sam jako vrijedna i svašta sam potrošila, a razvrstavajući jučer kozmetiku koja ide u frižider, neke stvari sam i odvojila za smeće.


Pa da krenem redom:

Afrodita Acne Stop pjena za čišćenje lica - sad sam tražila link na blogu s recenzijom i ne mogu vjerovati da ovu pjenu nisam nikad recenzirala! Ukratko sam o njoj pisala ovdje, bila mi je i u godišnjim favoritima, kupila bih ju opet, no nažalost, ova linija se više ne proizvodi i zamijenila ju je nova, pa ću svakako jednom prilikom probati i tu novu pjenu.

Batiste Blush šampon za suho pranje - proizvod koji sam recenzirala ovdje. Jedan od mojih all time favorita, proizvod koji ću svakako opet kupiti jer me spašava u situacijama kad na brzinu trebam osvježiti kosu, a nemam ju vremena oprati.

Bioderma Sensibio micelarna - moja najdraža micelarna o kojoj sam pisala ovdje. Svakako proizvod koji ću opet kupiti.

Balea Creme-Öl Bodylotion mit Mandelöl - jedan od onih proizvoda koji mi najbrže i najbolje nahrane kožu tijela uz smiješnu cijenu. Kupit ću ga opet, ali tek na jesen jer mi miris ne odgovara ljeti. Recenziju ste mogle čitati ovdje.

Avene Hydrance Optimale Legere SPF 20 - jedan od proizvoda za koje ne znam zašto nisam napisala recenziju. Izvrsna kremica, super za mješovitu i normalnu kožu. Kad mi je koža dehidrirana, obavezno ispod ide i serum, ne sjajim se od nje i ima SPF koji mi je dovoljan zimi. Svakako ću je nekad kupiti opet.

Neutro Roberts Delciate dezodorans - roll on verzija je jako hvaljena, no kako ne obožavam roll on-ove, kupila sam sprej. Fin puderast miris, no nije me oborio s nogu. Možda ga kupim zimi, sad mi nije dovoljan.

Vichy micelarna - imala sam mini pakiranje, nakon Bioderme moja najdraža micelarna. Super čisti, ne isušuje i ostavlja fin osjećaj na koži. Imam još jednu malu verziju u zalihama.

Kérastase Nutritive Masquintense Cheveux Fins - proizvod koji MORA biti u mojoj kupaonici. Recenziju možete pročitati ovdje, pa da ne duljim jer ima puno proizvoda i svakako će biti dugačak post.

The Body Shop Cucumber Water - tonik koji sam kupovala 2 puta i napisala recenziju ovdje. Kako nam TBS i nije dostupan, trenutno koristim Garnierov zeleni tonik, no svakako ću opet kupiti i ovaj tonik, sad za ljeto je idealan.

Melvita ružina vodica - proizvod koji osvježava i tonizira. I fino miriše. Meni dovoljno da mi se svidi. Morat ću proučiti hidrolate ruže, pa usporediti cijene, no mislim da ću ovaj proizvod kupiti.

La Roche-Posay Efaclar gel - gel koji ne koristim na svakodnevnoj bazi jer bi me isušio, no jednom do dva puta tjedno operem lice njime jer imam osjećaj da dobro čisti lice. Mislim da ću ga opet nabaviti.

Balea krema za ruke od kamilice - ništa posebno. Fin miris, hidratacija ok u ovo doba godine, po zimi preslaba. Možda ću je kupiti opet jer ima ovo praktično pakiranje za torbu.

Alpecin Anti-Schuppen šampon - nemam perut, ali pod stresom imam strašne probleme sa svrbežom tjemena i u takvim periodima koristim ovakve šampone. Ovaj šampon mi je favorit, no izmjenjujem ga s drugima da mi se tjeme ne navikne. Pomaže mi kod svrbeži, ne isušuje mi kosu i kosa mi je jako sjajna od njega. Kupit ću ga opet.

Trio koji slijedi se nije nalazio u vrećici s ostatkom ekipe, pa sam ih zaboravila i slikati s njima:


Maybelline Fit Me korektor - volim ovaj korektor. Dobro mi prekriva podočnjake i solidno prekriva ostale nepravilnosti. Svakako ću ga opet kupiti nekom prilikom (kad potrošim zalihe).

Afrodita Kamilica sensitive krema za područje oko očiju - koristim već ne znam koju po redu i obožavam ju. Ako vas zanima više, pročitajte ovdje. Ne moram ni naglašavati da je nova već u upotrebi, zar ne? :)

Clinique High Impact Curling Mascara
- maskara s kojom sam do zadnjeg dana imala love-hate odnos. O tom odnosu možete više pročitati ovdje. Pokazala se izvrsna u ekstremnim uvjetima (puno suza) iako nije vodootporna, pa ako ću trebati maskaru za takve uvjete, ovo će biti moj izbor. No ovako, za stalnu upotrebu ju neću kupiti.

I za kraj idu tri proizvoda koja su završila u smeću:


Eveline Sweet Cream Lipgloss u nijansi 341 - razlog: pokvario se. Ovo sjajilo mi je bilo lijepo, lijepa bojica, fin osjećaj na usnama, niska cijena. Nažalost, nisam ga dovoljno često koristila pa se pokvarilo. Možda jednog dana opet kupim.

Manhattan Tasty Lips Lipgloss - ovo sjajilo sam nekad davno dobila na poklon i od starta mi se nije sviđao miris, malo je bacao na kiselkasto. Sad ima miris pokvarenog kiselog mlijeka. Bljak

I za kraj proizvod za koji mi je jako žao - Catrice absolute moisture ruž u nijansi caramel beige. Ova linije ruževa se već dugo ne proizvodi, no u sigurnim uvjetima sam čuvala 3 ruža iz ove linije jer sam obožavala njihove boje. Kad sam sad radila razmještaj kozmetike, krenula sam pomirisati ovaj ruž da vidim je li se pokvario, no kad sam ga izvukla, samo je otpao skoro cijeli ruž :(
Nije se ni usmrdio ni promijenio boju, ali se raspao. Zaključila sam da je njegovo vrijeme prošlo i odlučila ga umiroviti. Nažalost :(

I eto, svaka čast ako ste došle do kraja ovog jako jako dugog posta. Što ste vi potrošile u zadnje vrijeme? Imamo li neke zajedničke (ne)favorite?

CONVERSATION

19 komentari:

  1. Volim ovakove postove i sama pripremam uskoro jedan. Kremica za podrucje oko ociju ide na wl i po povratku ju svakako kupujem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kremicu kupuj svakako kad se vratiš :)
      jedva čekam tvoj post :D

      Izbriši
  2. Batiste je i meni all time favourite. LRP el isto jako volim, a i Fit me korektor. Ostalo nisam probala, ali planiram da kupim Afroditinu penu za mesovitu i problematicnu kozu. Ona plavo zelena, verovatno je naslednik ove tvoje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. volimo iste stvari :D
      javi kakva je ta pjena, to je nasljednica, baš me zanima :)

      Izbriši
  3. Najvise trosim tusiralice,a nedavno sam potrosila kremu za lice Loccitane,tonik mi je pri kraju i novi Caudalie jedva ceka doci na njegovo mjesto:)E da,i pjena za umivanje lica Caudalie se blizi kraju!I ja sam prije koristila Afrodita pjenu za lice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iste pjene smo koristile :)
      Caudalie tonik me zanima :)

      Izbriši
    2. Cini mi se da ce bit dobar jer sam citala dosta dobre recenzije,a i taj brend me jos nikad nije razocarao...Zasad samo mogu reci da ima prekrasan osvjezavajuci miris po grozdu,vjerojatno znas,jer znam da i ti koristis Caudalie...Nakon nekog vremena mogu ti javit dojmove:)

      Izbriši
  4. Ovi su mi postovi postali bolji od kupovina, jer uz potrošeni proizvod napišemo što mislimo o njemu i onda imamo sve na jednom mjestu :)

    Bome si potrošila dosta :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, baš to se i meni sviđa kod ovakvih postova :)

      jesam, bila sam vrijedna :D

      Izbriši
  5. Baš se lepo trošila... Ne mogu da verujem da nisam probala nijedan od ovih proizvoda!

    OdgovoriIzbriši
  6. Bogme baš si bila vredna, bravo1

    OdgovoriIzbriši
  7. Oh, da je li volimo? Obožavam ovakve postove :D
    Lijepo si se natrošila, sada u nove radne akcije :D

    OdgovoriIzbriši