MAC Girl About Town - a little make up obsessed

MAC Girl About Town

Ovo je jedan od ruževa u koji sam se zaljubila u prvi pogled i znala sam da mora biti moj.


Nekako sam odgađala njegovu kupovinu iz ne znam kojeg razloga, no konačno je moj ♥
Riječ je o krasnoj ružičastoj, kremastoj nijansi bez ikakvog shimmera koja na mojim usnama postaje fuksijasta. Mislim da ovakva boja daje živost svakom licu.

MAC ima različite finishe ruževa, pa je tako ovaj amplified creme. To bi značilo da su ruževi takvog finisha ultra kremasti, blago sjajni (ne znam bolje objašnjenje na hrvatskom - na engleskom bi to bilo quietly shiny) i jako pigmentirani.

Evo kako izgleda na usnicama - slikano pri umjetnom svjetlu:


i jedna mutna, no da dobijete dojam o boji:

Ono što mi se sviđa je što me ne isušuje i poprilično je trajan, i kad nestaje, ne igleda loše - evo kako je izgledao na meni nakon cijele večeri tijekom koje sam puno pričala i popila nekoliko pića:

Muku sam mučila kad sam ga pokušavala uslikati vani - dan baš nije idealan za to zbog lošeg svjetla, boja je realnija na drugoj (mutnoj) fotki:


Kako vam se sviđa?

Vaša Nives

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Baš su ti nekako simpatične usnice i mislim da ti dobro stoje pvakve boje! Macić je prava diva <3

    OdgovoriIzbriši
  2. joj hvala ti :)
    na nekim se slikama iz ovakvog kuta slikanja vidi ožiljak - kao puno mlađa sam maaalo zviznula na ledu i pregrizla si usnicu i napravila rupu kroz koju sam mogla gurnut jezik (5 šavova), pa sam uvijek skepična kad stavljam neku jaču boju kako to izgleda jer usnice nisu savršeno simetrične. ali dobro, moglo je biti i gore, pa sam zadovoljna, neće me to spriječiti da nosim ovako divne ruževe :D

    OdgovoriIzbriši