New in - rujan 2016. - a little make up obsessed

New in - rujan 2016.

Prošlog mjeseca sam bila izuzetno disciplinirana po pitanju kupovine, tako da vam baš i ne bih imala puno za pokazati da nije bilo mojih beauty partnera. Ja sam jednostavno bila došla do toga da sam svjesna da mi ništa ne treba, pa sam, potrošač kakav jesam, prebacila fokus na krpice, samo ću vam reći da sam sredinom rujna kupila zimsku jaknu, onda je jasno koliko sam se već zanijela :D

No da se vratimo na temu. Došli su mi mnogi zanimljivi noviteti, neke već naveliko isprobavam, neke tek trebam početi isprobavati, no ima tu materijala za puno recenzija :)




Kao što sam napisala, kupovala sam samo ono što mi treba (ili ćemo to reći barem za ovu prvu sliku :D ). Afrodita kamilica krema za područje oko očiju je jedan od mojih all time favorita, hranjiva i za mene idealna za noćnu njegu. Pisala sam recenziju koju možete pročitati ovdje, pa neću duljiti.

Mixa micelarna je za mene jedna od najboljih micelarnih, a svakako najbolja u drogerijskom rangu. Ovo je po ne znam koji put ponovljena kupnja. I o njoj sam pisala, pa to možete pročitati u ovom postu.

Afrodita Clean Phase pjena za čišćenje je jedan od proizvoda koje sam već koristila, no nisam napisala recenziju - čim je ponovljena kupnja, očito je recenzija nepravedno izostala, no promijenit ću to :)

Alavi Florina Divina* je krema za koju proizvođač kaže da regenerira kožu i daje joj blistav prirodan izgled. Intenzivno njeguje kožu, potiče njeno obnavljanje i hidrataciju. Osnovni sastojci su premium organsko ulje gospine trave, tamanua i aloe vere koji čine ovu jedinstvenu formulu nezamjenjivom za nadraženu i osjetljivu kožu. Idealna je za izrazito suhu, oštećenu kožu, dubinsku hidrataciju i regeneraciju te njegu kože nakon izlaganja suncu, dehidracije, kod opekotina, nakon brijanja. Alavi je inače hrvatski brand prirodne kozmetike i svakako ću ju testirati ove zime i napisati vam svoje dojmove.


 Novexpert je brand koji jako volim jer kombinira prirodu i sofistificirane tehnologije kako bi napravili izvrsne proizvode. Novexpert Vitamin C Booster* testiram već neko vrijeme, tako da vam uskoro pripremam recenziju ovog zanimljivog proizvoda koji sadrži čak 25% stabilnog vitamina C.


 Olival šamponi ne sadrže konvencionalni tenzid SLS, nego prirodni derivat kokosovog ulja, pšenice i voćnih šećera Coco glucoside, blagog, a učinkovitog djelovanja u pranju kose i dolaze u tri verzije: Natural Lavanda i Menta, Natural Ružmarin i Limun i Natural Sensitive. Kod mene su na testiranju Olival Sensitive* i Olival Ružmarin i limun* šamponi. Kako je listopad mjesec kad meni inače seboreja divlja, testiram ih s posebnim zanimanjem.


Cosmel  Body Milk + Green Tea s 14% AHA sam kupila kako bih ga imala za slučaj uraslih dlačica. Nemam velikih problema s njima, no tu i tamo se pojavi neka, pa rek'o da probam, pošto je jako hvaljen u te svrhe. Osim toga sam kupila ni sama ne znam zašto Balea Push-up serum. Nije da mom bujnom poprsju treba dodatni push up, ali eto, ponijelo me :D Ako ništa drugo, sada uistinu redovno mažem svoj dekolte, pa ajde, ima neke koristi od njega. L'Angelica pamuk i mošus gel za tuširanje je ponovljena kupnja. Malo je reći da ga obožavam, miris mi potpuno odgovara, a uz to ne isušuje i ostavlja moju (suhu) kožu tijela mekom.


Prošli mjesec mi je stigao i najnoviji iz Chanel Les Exclusifs linije - Chanel Boy.* Iako sam mislila da je MOJ Les Exclusifs miris Beige, i ovaj me osvojio. Toliko da se već našao u prošlomjesečnim favoritima


Stigla mi je i Catrice Contourious kolekcija, a sama sam kupila još jedan kist. O kolekciji sam pisala u ovom postu


Stigli su mi i sezonski Catrice noviteti*, isprobavam ih, o nekima već imam stavove, o nekima ih još nisam do kraja formirala, no vjerujem da će kroz mjesec dana biti formirani i dojmovi o ovim proizvodima objavljeni. 


Stigli su mi i Essence sezonski noviteti.* Nisam ih još puno testirala, tako da vam ojš ne mogu ništa reći o dojmovima.

Iskoristila sam i popust na dekorativu u Kozmu i kupila dvije poptuno nepotrebne stvari, ali kad me vesele :D Aura Power Lashes 04 MIAOU MIAOU su me toliko oduševile da ih znam staviti i za najobičniju kavu, a za izlaske su obavezne. Kad će biti opet neko sniženje u Kozmu, kupit ću još koji par, pa da ih isprobam. Ove su se našle u prošlomjesečnim favoritima.  

Kupila sam i Aura Beauty blender, međutim još ga nisam isprobala, tako da vam o njemu ne mogu ojš baš ništa napisati. Nisam ga čak ni iz kutijice izvadila, ali eto, neka sam ja njega kupila :D

I to je to od mojih prošlomjesečnih noviteta. Ovaj mjesec sam se malo više raspojasala, pa će idući new in biti veći, no i tu ima puno proizvoda za isprobati i testirati i puno recenzija za napisati :)

Što se vama posebno sviđa? S kojim recenzijama da požurim?

 *PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

3 komentari:

  1. Nisam znala da Afrodita ima kremu za područje oko očiju... svakako ću to provjeriti, pogotovo jer se tebi sviđa :) Jako mi se sviđaju ovi Catrice i Essence noviteti! Moram pogledati hoće li se naći nešto i za mene :) x

    BeautyPepTalk

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlicni noviteti! Kakav je Chanel parfem?

    OdgovoriIzbriši
  3. divan new in, stvarno wow
    baš me zanima Aurin blender :D

    OdgovoriIzbriši