Kryolan Lip 'n' Cheek Orchid - a little make up obsessed

Kryolan Lip 'n' Cheek Orchid

Na Kryolan eventu koji je bio prije nekoliko tjedana sam dobila Kryolan Lip 'n' Cheek Orchid.



Lip 'n' Cheek je višenamjenski proizvod koji se može koristiti i na licu i na usnama, a ono što ga čini idealnim za ljeto je to što je vodootporan.

Dolazi u predivnoj tamnoplavoj tubici od 10 ml, cijena mu je 176 kn, a za izbor imate 11 nijansi. Rok upotrebe je 12 mjeseci od trenutka otvaranja.



Kako je namijenjen i ustima i obrazima, pakiranje je prilagođeno nanošenju na usne:



Moram priznati da na prvu nisam bila oduševljena nijansom koju sam dobila jer mi se činila pretamna i nikako moj stil. I zato sam neko vrijeme odgađala uopće isprobavanje proizvoda.

Kad vidite i ove heavy swatcheve, jasno je da ta boja nije baš moj stil:



slikano na suncu



slikano u hladu

Totalno ne ja. No onda sam razmazala proizvod i ugodno se iznenadila:



slikano na suncu



slikano u hladu

E OVO je već totalno ja! Kad sam vidjela da boja ipak nije strašna nego savršena za snjeguljice, krenula sam ga isprobavati - i na obrazima i na usnama. Uistinu je trajan, suši se kroz nekih minutu pa treba relativno brzo raditi s njim da ne biste završile mrljave :)
Ima semi-matte finish, a ovako izgleda na usnama, kao neki lip stain:




Kao što vidite, uopće nije riječ o tamnoj boji kako mi se činilo, na usnama je nježna, a i na obrazima se da lijepo dozirati. Preporučam nanošenje tako da nadograđujete boju jer se lako može pretjerati.

Otkad sam ga konačno isprobala, često koristim ovaj proizvod iz dva razloga: jer je trajan (na obrazima jasno puno trajniji nego na usnama) i jer mi se sviđa boja (a bila sam tako skeptična).

Ovo je idealan proizvod i za one koje vole biti našminkane na vrućinama i na moru (nisam ta!) jer će dugo trajati na vama.

Volite li multifunkcionalne proizvode? Kako stojite s kremastim proizvodima za lice?


P.S. Kako nanositi kremaste proizvode?

Sve ovisi o preferencijama, mogu se nanositi prstima ili kistom. Osobno više volim prstima nanositi jer nekako osjećam da tako bolje kontroliram proizvod.

Ono što je još važno naglasiti kod kremastih proizvoda je da kremaste proizvode nanosite direktno na tekući puder, odnosno kremaste proizvode na kremaste proizvode, a tek potom praškaste proizvode (puder u prahu/kamenu).

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)  

CONVERSATION

18 komentari:

  1. Na usnama izgleda kao da nemas nista :) Meni se svidja boja u tubici, ok je da je malo svetlija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moje usnice su manje roze uživo, uslikat ću ih jednom prilikom pa koristiti tu sliku za ovakve situacije da se vidi razlika :)
      uglavnom, super prirodna bojica <3

      Izbriši
  2. I meni se vise svidja nijansa u tubi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Moj još uvijek čeka, nadam se da ću ga uskoro isprobati. Obožavam kremaste stvarčice i vrlo često ruž koristim umjesto rumenila. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Na swatchu mi je savršen, no malo sam razočarana što je na usnama tako slabašan :(

    OdgovoriIzbriši
  5. Very beautiful colour ;) Amazing effect on lips!

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  6. AAAAAA ja bi da bude na usnama takav kakav je na swatchu, neizblendan :D Stvarno izgleda kao da nemaš ništa na usnama!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni sviđa izblendan na ruci (odnosno kakav je na obrazima), a i ova blago roskasta boja koju daje na usnama mi je savršena :D
      ona neizblendana boja bi me postarala :)

      Izbriši
    2. Hn, moguće da bi te postarala neizblendana nijansa jer si ti ipak malo tamnijeg tena, al ja bi svejedno nadogradila još bar maaalo :-D

      Izbriši
    3. dobro, maaaalo se još može nadograditi :)
      ali nisam ja neka tamna, sad kad sam (nažalost) dobila nešto boje u licu sam NW25 :)

      Izbriši
  7. Slažem se sa Mell, i ja bi na bude sličnije swatchu jer mi na usnama izgleda prelight :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je divan ovakav, kad da samo malo boje usnama <3

      Izbriši
  8. Predivan je! Ispočetka mi se učinilo da je malo pretaman, ali baš je savršena nijansa! I sigurna sam da ti na obrazima jednako savršeno pristaje :D
    Ja kremaste stvari isto najviše volim nanositi prstima :D

    OdgovoriIzbriši